Pozdrav ljudi,ovako imam jedno pitanjce.
Bio sam u ZGu na servisu prosli tjedan,tocnije prosli tjedan u cetvrtak.
I radilo sve odlicno ko i dosad,nikad problema sa Aeroxom..Do zagreba i iz zagreba do mene ( cca120km ) bez j**** ti..
No nakon par dana ispao mi vijak iz cilindra sto steze auspuh i brtvi. (Poceo prdit nenormalno pa reko da bacim oko )
I koliko sam vidio rupa je dosta veca za razliku od druge koja obavlja svoju funkciju normalno.Sad me zanima kako da ja zabrtvim auspuh kada nemam navoja? imam samo 2x vecu rupu.Htio sam maticu iza podbacit pa ga tako dobit ali nema mjesta za maticu od cilindra..
Da napomenem,stavljao sam novu zadnju gumu,ugradivao el.blokadu,novi federi kvacila,centralni feder,rolice,auspuh Giannelli Extra v2..tako da mislim da su oni krivo vijak stavili (nakoso ili nesto) drzao par dana i ispao te ostetio navoj.
Registracija mi je sutra,ja ne mogu auspuh na motor stavit.
Kakve vi ideje imate kako to sredit bez rastavljanja komplet masine,skidanja plastika i skidanja cilindra? Jel postoji kakav nacin?
Nisam nesto strucan sto se tice toga ( sto se moze skuzit i da sam 2000kn ostavio u servisu )
Ako netko ima kakav prijedlog,pisite jer stvarno mi je hitno.Samo bez ureznica i takvih stvari jer to nikad u zivotu nisam radio i nebi se bas igrao da jos vise rupu raz**bem..Hvala.