Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
SR Tuono Replica 2003 karburator (ex ditech) Slike 8.str
Iwo SR Tuono:
tnx na savjetu, prikupit ću tih tvrđih federa pa ću vidit, treba mi skuter oglavu, nemogu više financirat benzin za auto uz ostale pi*darije sa strane,a ovako sa 20kn se cijeli tjedan vozim :toothy3:
Drnda:
ja bi probao za pocetak vratiti seriski centralni pa onda probati...ne vjerujem da ces trebati puno tvrdji od centralnog
igor.sb:
--- Citat: Drnda-1 - 10 Veljača, 2009, 21:14:03 ---pa prema ovome ja bi rekao da ti je zuti feder premekan, meni se to dogadjalo sa malossi bijelim, sada stavio seriski crveni i sada je sve 5...
--- Kraj citata ---
--- Citat: Drnda-1 - 10 Veljača, 2009, 23:28:43 ---ja bi probao za pocetak vratiti seriski centralni pa onda probati...ne vjerujem da ces trebati puno tvrdji od centralnog
--- Kraj citata ---
drnda ti si pijan
iwo sta sam ti ja rekao, pijan je ne zna sta prica :toothy12: :toothy12:
Drnda:
--- Citat: igor.sb - 10 Veljača, 2009, 23:54:40 ---drnda ti si pijan
iwo sta sam ti ja rekao, pijan je ne zna sta prica :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
za prvo, mislio sam u mene je seriski crvene boje, a za rugo htio reci od cenntralnog zute boje :drunken_smilie:
a jbg, nisam pio od subote , lud sam :drunken_smilie: :drunken_smilie:
Chupsy:
dobro kada ćete shvatit da serijski ditech ima najbolji start i najbolju krajnju?
nikakav žuti centralni gore, bijeli ili serijski
ako je multivar onda bijeli, ako je serijski vario onda serijski centralni
rolice ispod 7.0 nemaju kaj tražit na ditechu, neznam kolko ti sad troši al sa 5.5 nejde nikam i troši!
fly je isto nepotreban jer je serijski kuplung kvalitetniji i mase su bolje raspoređene, al nema veze pošto je serijski zakuren
special belt je promašaj, mitsuboshi remen je majka za ditecha
a sad znam da ćeš reći da kad bi stavio sve serijsko gore da skuter kurca nebi išo, to je zato kaj je već 20 000km u igri, al čupat iz serijale neke famozne okretaje nema smisla
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju