Ostalo > Razne offtopic teme :)
Nadrogirali mi komsinicu
ivano_007:
--- Citat: Corector - 15 Travanj, 2019, 10:00:02 ---Reko sta ima, s cim se zanimas u slobodno vrijeme, jel pratis akcije alata u Lidlu... crknut ce ti zarulja kad tad.... nisam dobio konkretan odg.
--- Kraj citata ---
:laughing7:
Al ti to ne odgovara Mrale? Šta se manju ljudi razumiju u skutere i šarafljenje, bit će više posla za tebe.
roc:
Koji kvart?
JogFromYamaha:
Sta ti nije jasno
Danas su djeca odhranjena a ne odgojena. Nesamostalni su i nesposobni za zivot, nezna si jesti skuhati, nezna si ves oprati, travu pokositi ili pocistiti kaj je to. To ej sve praksa mutavih balavaca kojemu su mam i tata rivali u ruke tablete i playstatione samo da si ih skinu sa kare. Naravno da su klosari interesantni kad si sam sebi dosadan. Aj ih pitaj koji imaju hobi i cime se bave pa da vidis cuda od odgovora. Ja sam sa 14 godina radio preko ljeta, razvozio na skuteru papire kao kurir, sa 16 radi na fusu struju i motore na servisu itd. Tako da sam imao i para i vidio sam nesto oko svoje guzice a ne ove budaletine beskorisne i depresivne samo cik alkohol i plandovanje.
LEZIHLEBOVICI
I taj bu delal za tebe i placal doprinose da tebi bude dobro u penziji. Mos mislit, bagra nesposobna.
matija84m:
Nisu kriva djeca. Krivi su roditelji. Cast iznimkama ali su rijetkost jer je okolina takva zatrovana. I lakse je bit los nego dobar.
A situacija je takva da starci ganjaju karijeru i posal a djecu im odgaja neko drugi. Svoju djecu jedva da vide jer je poso bitan i pare.
A rezultat nebrige izgleda tako u drogu i alkohol cigarete........
JogFromYamaha:
djeca su skoro punoljetna i jesu kriva koliko i roditelji
i prije su ljudi naganjali posao i radili puno pa je hrpa ljudi normalna ispala, to je nemar nebriga i linija manjeg otpora.
Objasnimi kak ti si djete s 18 godina nezna oprat ves i skuhat jelo?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju