Ostalo > Razne offtopic teme :)
Nadrogirali mi komsinicu
Corector:
Prije nekih god. dana, dospjela nova komsinica u ulicu, ima 16 god., kulturna i fina uvijek. Kad danas saznam zasto je stigla murja i hitna preksinoc u 1h noci. Neka 2 mamlaza je predozirali, jos je nisam vidio, a strazarim na kapiji, mozda je sram? Ja znam da je to svakodnevica, ali neces mi u ulicu pi*ka ti materina, nisam se bezveze naoruzao...
Pa sta je ovo ljudi moji, nitko vise ne vozi skuterce, sad za krizmu nisam utopio niti jednog, svi se samo pucaju da bi im zivot bio ljepsi, zar su toliko napaceni i jadni? Zar je danasnji zivot nezamisliv bez toga, kemije, lijekova i filtera? Najjace kad je ozenjena zena opalila selfi na koncertu i rodjenoj materi salje dvadesetu sliku, pa j#bo te otac...
Evo mali komsija kad je krenuo u 8 raz. ostavio se dugogodisnjeg sviranja na violini, ostavio se sporta, rekoh znam sta se se sprema. Danas, jebe, pije i pusi (odmah na vutru) i jos razmislja da ostavi skolu. Pa daj ostavi nesto i za kasnije jbt, pomalo j#boga, kemiju i lijekove ces ionako vjerojatno trebati kad ti propisu... Jbg, ja sam sarkasticno to promovirao u temi koje rolice i federe stavit, aludirajuci na danasnje stanje, mozda je doslovno shvatio :icon_scratch:
Sinoc imao goste, dosao bivsi komsija s djecom, mala taman punoljetna, i pokupi se nakon 20min gledajuci i ne dizuci glavu od mobitela (kako se nije udarila od stok kojeg mi je pur pjena jace izbacila i onu krnjavu stepenicu nije mi jasno), nisam je stigao ni odmjerit posteno, a mali ide u 1 srednji, ofarbao kosu onako djelomicno pa izleda ko prepelica. Reko sta ima, s cim se zanimas u slobodno vrijeme, jel pratis akcije alata u Lidlu... crknut ce ti zarulja kad tad.... nisam dobio konkretan odg.
E da, bila je jos neka komsinica pristigla prije 3 god., ali je nestala. Cim je dosla, odmah se skompala s jednookim prosjacima iz geta...
Samo mi nemoj u ulicu, inace cu i ja pocet prodavat...
shogun:
Ima li tu mjesta za mene
Pupo:
Ma oslo je sve u k. Roditelji odgajaju nesposobnjakovice ili su opet prestrogi i kad djeca odu s lanca, ode sve u k.
Danas u skoli ucitelji isto nista ne smiju, djeca se sprdaju s njima a roditelji samo spominju tuzbe i ustanove. Mi dok smo isli, prvo sam dobio u skoli a onda i kod kuce.
Nije mi ni palo farbat se, nisam nikad ni pitao za to jer sam znao da ce mi to bit izbijeno iz glave.
I ovo za alat je tocno, klinci zavrse sresnju, neznaju zamjenit zarulju. Pricao mi je poznanik, ima majstore na praksi. Kaze jbt neznaju poslagat kljuceve po brojevima. Pa tko ce njih zaposlit?
TopPerfomance4:
Danas ti svako ima svoj moral i ne smiješ se u njega mješati znaš mada smatram da su sve to opravdanja da se čovijek ne želi mjenjati neke stvari u životu
tdj595:
Uvijek je bilo debila i bit ce, djeca odrastu kad tad pa ko je pametan sam skonta neke stvari, a ko je glup ostane debil do kraja zivota
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju