Ostalo > Razne offtopic teme :)

Nadrogirali mi komsinicu

<< < (6/8) > >>

Corector:
Umjesto "kupimo" po najnovijoj verziji vele "beremo".

Vrh danasnje mladezi je kad lijepa curica zavrsi s njim khm

Pupo:

--- Citat: ivano_007 - 16 Travanj, 2019, 08:19:49 ---
--- Citat: Pupo - 15 Travanj, 2019, 22:32:26 ---Sve stoji al malo je jedan dio šupljikav, fali ti 2-3-4 dijete, a onda kad doplatak od prvog prođe onda i peto.

--- Kraj citata ---

Da, da, da :toothy12:

I onda kad naprave 5 djece, onda u novine i na tv odma humanitarna akcija, socijalni slučaj, samohrana majka, otac ne plaća alimentaciju, žele ih iseliti iz stana jer nisu platili zadnjih 86 stanarina... Tipična hrvatska priča.

--- Kraj citata ---

Gledam nekidan onu emisiju s Mineom što obnavljaju. Tak sam se naživciro da sam odlučio opet ne gledat telku sljedeće 2 godine.

Samohrana majka, kćer 22 godine, sin 18 i drugi sin 16 godina. U kući krš do plahona, u dvorištu šikara i gladni su.

Pa pi**a vam, kakva sirotinja, ja tu vidim 4 radno sposobne osobe. Ak niš drugo, sezona na moru. Nema šanse da bi im pomagao nešto, ak ništa drugo, zbog krša.

road_runner:
E ta emisija i mene naživcira  :angry7: baš me zanima kako je nakon recimo godinu dana  :dontknow: opet rupčaga ko i prvi put

AnteLo:
Znam da je stara tema ali mora da gledaš najgore primjere, trenutno sam 1.srednje (industriska/tehnička) i jednostavno nije tako
U 8.r su pušile dvije cure jer su htjele bit "kuuul" al na kraju su ih samo kolege ispljucali
U mom razredu ima nas par koji volimo motore/aute i ima nas par koji volimo brodove, ostatak igra igrice (i 90% takvih još nešto trenira sa strance)

RunnerSukosan:

--- Citat: AnteLo - 03 Siječanj, 2020, 15:52:45 ---Znam da je stara tema ali mora da gledaš najgore primjere, trenutno sam 1.srednje (industriska/tehnička) i jednostavno nije tako
U 8.r su pušile dvije cure jer su htjele bit "kuuul" al na kraju su ih samo kolege ispljucali
U mom razredu ima nas par koji volimo motore/aute i ima nas par koji volimo brodove, ostatak igra igrice (i 90% takvih još nešto trenira sa strance)

--- Kraj citata ---
Mali imas ti jos dosta toga proci, mlad si :glasses9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju