Ostalo > Razne offtopic teme :)
Nadrogirali mi komsinicu
PchelaUbica:
Kad vidis samo nas tv program i sta se sve vrti po njemu ondda znas koliko nam jer narod u kur*u i na sta se pali i s cim se ispunjava. Naravno tv rasporedi i to sve sto se emitira se prilagodava vecini i njihovom ukusu i nacinu razmisljanja.
Pocevsi od one glupe reklame za bobi s onim riđijem , retardirano do bola. A tek one emisije super par, genijalci i picke, gospodin savrseni i ostala sranja.
Pa gori smo neg amerikanco boktej#bo.
TopPerfomance4:
A nismo mi stigli još da amerike ali blizu smo jako
Corector:
--- Citat: PchelaUbica - 15 Travanj, 2019, 21:33:18 ---Kad vidis samo nas tv program i sta se sve vrti po njemu ondda znas koliko nam jer narod u kur*u i na sta se pali i s cim se ispunjava. Naravno tv rasporedi i to sve sto se emitira se prilagodava vecini i njihovom ukusu i nacinu razmisljanja.
Pocevsi od one glupe reklame za bobi s onim riđijem , retardirano do bola. A tek one emisije super par, genijalci i picke, gospodin savrseni i ostala sranja.
Pa gori smo neg amerikanco boktej#bo.
--- Kraj citata ---
E Mrale, jucer pogledao malo lokalni TV program nakon ne znam koliko godina, plus one reklame, j#bote koje trovanje i silovanje masti u mozgu, nesvjesno upijas samo tako...
PchelaUbica:
Uzas. Ne gledamo ga bas zato jer nemas sta gledat na njemu. Al kad razmislis.pa nebi se emitiralo da nema gledanosti od vecine naroda.. Znaci pripadamo manjini.
ivano_007:
--- Citat: Corector - 15 Travanj, 2019, 21:29:28 ---Klinka je bila povodljiva, a frendici su jos dali vise nego sto su trebali, a na pocetnike treba ipak paziti jer ne reagira svatko jednako.
Kakve veze ima pozitivac, jel to znaci da sam ja negativac? :D
--- Kraj citata ---
Neka se predozirala, ništa bolje i nije zaslužila.
Ti i Suhi ste ko jin i jang :frajer: ako je on ona bijela površina, znači da si ti crna. Morat ću konzultovat batu Zvonkeca, možda je promijenio mišljenje!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju