Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner by Grotty
Grotty:
Felga mi je 13 ko i sadasnja zadnja tak da to nebi trebalo bit problema nekih osim sirine gume , a nosac cu vidit kak cu i sta kad dode i kad rama bude gola
dario007:
Ako je iza dobos onda je felga 12 cola,13 cola je sa diskom
Radilicu ti svi vecinom Jasil stavljaju,oko 1300-1400kn kod Plese.
Racunaj minimalno karike,ili klip 40-80e
Ako je termogrupa banana,onda 1000 rabljena-1700kn nova.
Trebas kiler od sp/vxr-a,ajd tebi to pase bez neke kemije.
Komplet struju trebas.Bobina/cdi/namotaji/regler
Cvetko ti to moze na 50cc struju sloziti,ako taj dio nemas.
Imas more sitnica koje nemres ovak na prvu ni popisati i tu ces spalit 1000-1500kn.
Nosac masine moras sloziti,sad oces kemijat svoj ili kupovati drugi pa kemijat tvoja stvar.Gledaj da si nosac selena nabavis od vxr-a da to odradis odma da se umanje vibracije.
Provjeri i oce ti smetati lulica vode ili poprecna sipka(nezz kako izgleda gola rama).Uglavnom ima dosta posla i dosta love treba...
Grotty:
Dobos je iza , nije fxr dd vec samo fxr ...Termogrupa super samo karike zamjenit posto vec slazem ,kiler dobivam od vxra , komplet struju i nosac onaj donji kao gumeni kaj ublazava kaj se vari na ramu isto dobivam... Ak.je 12 cola kaj se neda od spa stavit 13? ... Jucer sam racuno bas sve i nakupilo se dost tog , skupe se sitnice bas kak velis pa mi je naknap , sve vise gledam da ju uzmem posto nije velika lova pa polako slagat ju sa strane posto sam u trenutnu masinu sve movo slozio doslovno ... neznam ni sam ,kombiniram jos
RunnerSukosan:
12' je fxr..
Fićo98:
Imaš ti tu mašinu doma,lako ja svoju felgu skinem pa probaš :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju