Tehnički kutak > Tuning skutera
Polini kit
RunnerSukosan:
Ja nikad nisam imao problema, uvijek su bili korektnikad bi nesto zeznuli. 6 tjedana je rok cekanja ako nesto nema na lageru.
--- Citat: Mateo3004 - 09 Travanj, 2019, 21:40:04 ---Narucio sam sve hvala svima puno eto vidjet cemo sta ce biti kad poslozim sve pa javim hvala vam od srca sve najbolje..
--- Kraj citata ---
Odakle si? Mozda ti se moze preporucit netko da ti pomogne slozit
Mateo3004:
Iz Novog Travnika sam narucio sam narucio sam cilindar dr evo, vario rolnice remen centralna orugice sve od polinija malossi iglicasti lezaj malossi red sponge konvrzija za karb dellorto 17,5 cu stavit i set dizni da cujem misljenje hoce sta valjat ovo?
aragonY:
Valjati će ali da te dijelove čuvaš što dalje od tog "majstora" koji ti je rekao da se može 12tica karb na kitu voziti. Uzmi stvar u svoje ruke, šarafaj sam, gdje god zapneš javi se ovdje na forum slobodno upitaj šta god te zanima i pomoći ćemo ti. :icon_thumright:
dell:
--- Citat: RunnerSukosan - 09 Travanj, 2019, 21:49:49 ---Ja nikad nisam imao problema, uvijek su bili korektnikad bi nesto zeznuli. 6 tjedana je rok cekanja ako nesto nema na lageru.
Sto nakon tih 6 tjedana ? Sami vracaju novce ili salju drugi proizvod uz nadoplatu
--- Citat: Mateo3004 - 09 Travanj, 2019, 21:40:04 ---Narucio sam sve hvala svima puno eto vidjet cemo sta ce biti kad poslozim sve pa javim hvala vam od srca sve najbolje..
--- Kraj citata ---
Odakle si? Mozda ti se moze preporucit netko da ti pomogne slozit
--- Kraj citata ---
PchelaUbica:
Ako nemaju na stanju i znaju da nece bit barem tjedan dva najmanje onda ti odmah vrate novce i skinu s racuna kad im dode na stanje i posalju paket
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju