Tehnički kutak > Tuning skutera

Polini kit

(1/17) > >>

Mateo3004:
Kontam naruciti za aeroxa onaj polini kit vario remen rolnice opruge i dr evo cilindar imam auspuh tt leo vince imam karb 12 rucni cok i 17,5 ali je elektricni cok ali kod mene ne moze elektricni cok pa sam mislio ako moze 12 koje dizne trebaju biti a ako ne koje dizne trebaju na 17,5 rekli su mi da mariom te dijelove sa scooter attack ako je netko narucivao sa te stranice jeli sigurno i gledao sam takodjer filter stage 6 hocu li ista sa njim dobiti barem dublji zvuk ili da ostavim ovaj tvornicki sto je na njemu To je to sto sam mislio raditi ako fali jos nesto ili neko ima neki drugi prijedlog neka kaze jer sam stalno nesto radio na njemu i nikad nista nisam dobio sada hocu bas da ga sredim i necu da se zaljecem nego da uradim to kako treba..

Lezz22:
za 17,5 uzmi konverzaciju sa el. coka na manualni i idi na njega obavezno, scooter attack ti je 100% sigurna jer vecinom svi narucujemo od tamo, stage 6 filter je fora i s njim dobijes na odzivu i dubokom glasnom zvuku ali racunaj na to da ti prasina lakse udje te opcenito steti cilindru, trosi vise benge a i moras se cuvati kise tak da ako ga bas zelis kupi stavi i probaj fora je na kratko vrijeme a i vidit ces sam zasto je bolji org.

TopPerfomance4:
ako ti je spužva stara promjeni je a te spužve puno ne utjeću na perfomansu motora za variomat vidit ćemo neka se jave minarelli tuneri

PchelaUbica:
On misli sogurno na double layer, s njim neces dobit nis , bolje uzmi red sponge. A ne na gljivu.
Gljiva ti je bespotrebna na serijali. Al ak bas hoces da bleci kroz karb onda uzmi. Al onda ce ti vise trosit a performanse ti nece bit bogzna sto bolje.
I ne moras sad jednu te istu temu otvarat . mogao si to pitat u onoj temi tamo gdje si vec poceo ispitivat za variomate

Mateo3004:
Zanima me samo koji je setup najbolji dali da uzmem taj dr evo , stage 6 , atehena koji je najvolji cilindar i taj variomat jeli bolje uzeti malossii opruge ili polini i njegove opruge

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju