E super takav sam odgovor tražio, znam da zbog nerezonantnog auspuh neće kit ic u velike okretaje, ali opet nisam bio siguran dali će ga previše gušiti sam auspuh.
Vidi što se tiče krajnje brzine nije mi ni cilj da ide brzo, njoj je dosta 80 i previše čak već je bitno samo da ima malo bolje ubrzanje i veću snagu u nižim okretajima.
Što se tiče okretaja preko 9 ni nebi volio zbog serijske radilice i lezajeva s tim da imam staru polini evolution radilicu u garaži pa jednom prilikom ju možda i puknem unutra, ali o tom potom.
Nego što se tiče rolica neznam koje da uzmem sad da ne kupujem bezveze, na diesisu sam ima multivar koji sam prodao u međuvremenu pa sad više neznam koje bi bile optimalne za serijski vario, možda 4,5 4,7
I što se tiče dizne, pošto je prije na replici bio 19 uparen sa diznom 90 to je pilo onaj mali rezervar ko blesavo. E sad posto liberty ima 4l tank ciljam na neku potrošnju od 4-5l max jer neće ic u velike okretaje. Proporcionalno tome mislim da će na 17,5 bi dizna 72 sasvim u redu za njegovo područje rada od nekih 9000 okretaja.