Tehnički kutak > Tuning skutera

Leo vince tt

<< < (5/6) > >>

neer:
ja necu pricat koji je jaci ovo ono ali ja sam imao zx-a i kvalitetan je spuh ne hrdja pobojao ga samo s crnim lakom za spuh i nikada ga nisam brisao wd-om i eno lega jedan jos vozi spuh...kvalitetniji od stage šest 100%..po meni jako dobra izrada samo sto su smece nisu za nista..ali kvaliteta  :headbang:

aeroxtuning:
slazem se sto se kvalitete tice :)

doritos:
tt zbilja nije los spu, za te novce je super i mrak!
 nakon svake voznje wd-om ocistit ga i premazivati uljem za auto il kosilicu i bit ce lega zasticen i dobit boju smedjakstu i sve ok. Aprilija Top mi je to pokazao prije pol godine i zbilja djeluje super- provjereno :icon_thumright:

DJ RUNNER RACE:

--- Citat: doritos - 17 Veljača, 2009, 18:43:14 ---tt zbilja nije los spu, za te novce je super i mrak!
 nakon svake voznje wd-om ocistit ga i premazivati uljem za auto il kosilicu i bit ce lega zasticen i dobit boju smedjakstu i sve ok. Aprilija Top mi je to pokazao prije pol godine i zbilja djeluje super- provjereno :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
:headbang: :headbang: :icon_thumright: :icon_thumright: :happy6: :happy6:

charnel:

--- Citat: aeroxtuning - 17 Veljača, 2009, 07:34:44 ---a jel vam isto dat 800 za tt i 1000 za neki stage6...npr.leo vince 70 je skuplji od nekih yasunia,a ne valja 500 kn...

--- Kraj citata ---
pa kvalitetniji je tt neg taj stage 6

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju