Tehnički kutak > Tuning skutera

Leo vince tt

(1/6) > >>

mate_ml:
je leo vince tt dobar auspuh. Po priči sam čuo da je dobar za serijalu a za kit 70ccm nije baš nešto

pitaNS:
dobro si čuo, i jedno i drugo!

DvdAerox:
dobar za serjalu ali materjali su mu trosni, tako da ce ti ubrzo pocet hrdjat i brzo ce ti i vuna riknut pa ce se njegovo prducknje moc cut na pola kilometra ako ne i vise

replcnt:

--- Citat: DvdAerox - 20 Listopad, 2008, 17:59:30 ---dobar za serjalu ali materjali su mu trosni, tako da ce ti ubrzo pocet hrdjat i brzo ce ti i vuna riknut pa ce se njegovo prducknje moc cut na pola kilometra ako ne i vise

--- Kraj citata ---

nije istina da će počet hrđat, a za vunu neznam, ja sam svog pazio i mazio i svaki dan sam ga wd-om šprico, i nikad nije ni točkicu hrđe dobio, a da pucketa ni to, vozio sam ga 1500km od kako sam ga kupio ništa nije bilo, i dalje je ko nov vjerujem (kod novog vlasnika)

DvdAerox:
gle ako ga pazis ti nece doc hrdja (ne brzo), a za vunu ces se uvjerit...... to je najekonomicniji spuh u prodji preko ga cak za 65 eura nadjes, prema tome kolko para tolko muzike, deseci i deseci su se zalili a sad vidi ti.... 1500km je malo za znati, meni je zx u 5 mjeseca nepaznje poceo hrdjat kod grla tako da....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju