Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR50 2001 Morini karburator verzija

<< < (106/107) > >>

Dragster 50:
Ja prvi put vidim tako nešto. Ali ako ne smeta u vožnji ja se nebi zamarao. Koji kvart u BL?

gavranpero:
Budžak.

Ne mogu se sjetiti, potražiću starije slike variomata, medutim, čini mi se da je od stavljanja Polini klizača došlo do stvaranja kanala.

gavranpero:
Nešto starija fotka, iz 2019-te. Vidi se početak.

gavranpero:
Stavio nove Malossi klizače, pa ću vidjeti kako se ponašaju.  ::)

Aku za zamjenu ili je anlaser opet za reparaciju.
Naručio Norxi digitalni brojač obrtaja, temp.,napona akumulatora, može da prikazuje trenutno vrijeme.  ;D

gavranpero:

--- Citat: JogFromYamaha - 08 Lipanj, 2024, 16:00:25 ---Setup 1:
Fergazer je 14 dellorto dizna 76-80 /16 mikuni dizna 72 / 16 keihin dizna 94
setup airboxa:
serijski filter zraka dupli (onaj kaj ima spuzvu i bijeli flis, mozes kupiti u piaggio centru)
unutra je crijevo i na airboxu je gumeno crijevo naprijed koje ide do traftura pa na onu veliku fleksibilku
Auspuh:
serijski sa deblokiranom usisnom granom
prenos:
novi originalni aprilia mitsuboshi remen
ili serijski sa 8.5 grama serijska centrala nova, serijski federi novi
ili multikvar 9.5 grama, bijela centrala, novi serijski najmeksi federi kvacila

Setup 2:
dell 17.5 TS sa rucnim cokom dizna 78 ili 53  dizna spustena igla na zadnji zub ili predzadnji zub i plehic na fergazeru od piagga, sa custom rupama
leovince zx
prenos identican -1.5g

Uglavnom prjenos se stela da se motor davi sa utezima i da ne razvrtava jer nije to cilindar portani za obrtaje nego za moment.

kaj se tice obrtaja neznam nikad nisam imao obrtaljku na njemu.

Neznam koju glavu vozis ali ja sam imao nekoliko u testu i spustene i dignute tako da za svaki setup je isla custom glava po potrebi.

--- Kraj citata ---

Poučen ovim i sa još par postova na blic pitanjima, zbavio sam tegiće od 15x12 rolica (LeoVince ima metalne valjčiće koji se lako prebacuju) i ubacio u 16x13. Rezultat je na slikama.

Nisam još testirao, kiša. Pišem kako ide čim isprobam.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju