Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR50 2001 Morini karburator verzija

<< < (95/107) > >>

Deki.:
Shad je dobar. Bolji od Givia

gavranpero:
Hajd opet da probam...  :dontknow:

Zavrnuo sam vijak smjese/zraka do kraja, ler vijak do kraja, bolje povlači, vraća odmah na ler. Malena glavna dizna ili previše zraka na airboxu ?

P.S. Ono što me stalno buni je to da ako zavrnem vijak smjese i odvrnem vijak lera, imam instant vraćanje gasa i gašenje agregata. Moram maksimalno podići klipić, da bi tako radio.u leru. Ako odvrnem smjesu/zrak, sporo vraća, iako tad mogu da naštimam ler na 1800 (inače ne može preko 1400)
Nikako da skontam šta je veliko/malo na karbu.
Da stavljam veću diznu od 72 mi se čini blesavo na serijali sa rezonom.

matija84m:
Rastavi karb do zadnjeg detalja kolko se moze i propusi ga na kompresor.

Ovo djeluje da bi trebao povecat diznu, ler diznu. Ali vjerojatno je negdje uslo smeca. Ili si dobio falsa negdje

gavranpero:
Sumnjam na ler diznu. Gledao sam na starom karbu, glavna 72, ler 46. Na ovom novom je 72, ler 34 (a mislim da sam čak stavio i 32). Kontam da kad pustim gas, zatvori se dovod iz glavne, a ler premalo daje pa imam sporo vraćanje. Kad zavrnem ekstra zrak, vjerovatno je premalo za rad, pa moram podići klipić do kraja, ali zato odmah padaju obrtaji kad pustim gas. Nikako izbalansirati.

Znači ler mogu naštimati na 1800, ali onda imam sporo vraćanje. Tako je od kad sam stavio karb, sad sam na godišnjem, pa sam uhvatio vremena da pokušam da to naštimam.

Ler dizne za del mogu samo naručiti, po običaju. Pokušam još iskopati kod lokalnih majstora.

matija84m:
Provjeri i stavi tu vecu ler ako imas. Meni se ta 32 pokazala kao premala. Trenutno koristim ler 36 iz webera 12

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju