Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR50 2001 Morini karburator verzija
gavranpero:
--- Citat: dario007 - 04 Srpanj, 2020, 22:14:51 ---Problem u takvom stelanju je sto ti na nogarama na turiranje nemas opterecenje i u takvom stadiju je smjesa prebogata.
Mog sport proa-a na nogarama nekad ne mogu navrtit preko 12000rpm radi trokiranja,a u voznji veselo prelazi 12soma bez trokiranja.
--- Kraj citata ---
Kod mene je obrnuto. Na nogarama mogu zavrtiti preko 10000, u vožnji je 9000 gornja granica. Zar ne bi u tom slučaju dobar pokazatelj bila boja sagorijevanja, jer vrtim više nego što realno može na putu ? Uvlači i više smjese, a da je dizna velika ili mala, dobio bi trokiranje ili gušenje na visokim obrtajima ?
dario007:
To samo znaci da ti je jos ostalo prijenosa i da nejde u prevrtavanje,nista drugo.
Masina mora biti pravilno opterecena da bi se pokazali neki nedostatci.
Npr kad si na granici gusenja,kneglica ili blago gusenje se osjeti kad dodes na uzbrdicu i pustis skuter skoro do lera.Onda mu nabijes full gas i cuje se onaj booo prizvuk gusenja.
Moj savjet je da nekako ucvrstis mob ili kameru i snimis situaciju iz voznje krenuvsi od full gasa.Vjerujem da ce ti bit precizniji i realniji prikaz stanja.
gavranpero:
Misliš vožnju sa običnom svjećicom ili ovom ?
matija84m:
Pa sa tom napravom da mozes pratit situaciju u voznji pod opterecenjem. I to nekako snimit :dontknow:
gavranpero:
Nisam montirao kameru, iskreno, ništa živo mi se ne radi na skuteru. Da li što je vruće ili mi je dosadilo non stop popravljati, ne znam. Evo par slika svjećice nakon 500-600km.
Pitanje. Zadnji točak, odnosno osovina ima lufta kad se ugrije, znači nakon vožnje. Ako je hladan, ništa.
Ležajevi u prdekani ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju