Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR50 2001 Morini karburator verzija

<< < (61/107) > >>

igor.sb:
Jesi ti probao 6.0 sa bijelim centralnim

Tu kombinaciju sam ja imao na svom moriniju s multivarom i serijskim mitsuboshi remenom

Ostale kombinacije i sa serijskim i sa zutim centralnim nisu rodile plodom, zuti centralni na serijski vario da, ali multivar sa bijelim mi je najbolje pasao

+Imao sam i torsion controler, koji zbog svoje debljine malo sabije feder pa i tu da nesto okretaj

gavranpero:
Nisam, imam od 6.5g role, ali mi se ne stavljaju, jer mi se ne svidja kad kreće na 6000+. Imam torsion kontroler, došao uz kvačilo.

Pitao sam te davno, ali koja je max brzina bila na tvom SR-u ?

Mislim probaću od 6.5g svakako, mada za ovaj i serijski najbolje rolnice su Leo Vince. Pisao sam o pojavi rupe u okretajima nakon sedmicu ili dve sa drugim proizvodjačima rola, ne znam zašto tačno, sa Leo Vince to nemam. Znači od 5.5 gr su se ponašale kao da su 4.5 Polini ili Malossi. Stavio bi sad one koje su bile, (5.5g) ali mi je to sprelagano, minimalno 7g.,

Takodje, najači je na 8500, mada moment imam i na 7500 i čupa uz brdo.

Trenutno imam.

Razbušen cilindar i 42mm Meteor.
Karb Dell PHVA 17.5 glavna 72, pilot 32, igla ima oznaku, nisam zapamtio  ;D.
Lula 16
Athena remen,
Malossi multivar 7.g  role,
Preradjeni Zip Leo Vince ZX.
Brzina po GPS-u 70kmh, po satu 90.

igor.sb:
Nikad nisam mjerio po gpsu jer nije se tad imalo cime mjeriti  :toothy3:

A po cuki, moje cuke su one novije bile, full serijala je isla ni km preko 80, a sa spuhom i multivarom i 17.5 phbn je isao ispod oznake kmh, kasnije sa polini sportom je isao jos koji km dole

matija84m:
Tako kako si zacrtao je isla meni serijala. Sto je oko 100 po satu. Znaci serijala sa shotom.

gavranpero:
Koliko ti je vrtila kod 100 na sat ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju