Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR50 2001 Morini karburator verzija

<< < (55/107) > >>

Gilera_50:

--- Citat: gavranpero - 29 Travanj, 2020, 00:26:55 ---Probao, isto. Fino leže dok ih ne pritegnem. Nisam isprobavao na novim što sam kupio. Namontirano, skinuću jednom prilikom.
Pa, ovo je predebelo za serijalu, možda i za 70cc. Vjerovatno ne bi dobro otvaralo.

--- Kraj citata ---
Ja tražim karbonske da kupim, u BiH nitko nema, beganovic ce tek imati za mjesec dana a hocu da to sto prije kupim.

Poslano sa mog WAS-LX1 koristeći Tapatalk

aragonY:
Imao sam na stolu 3-4 komada usisnih piramida. Uzmem karbonske lamelice, postavim na prvu piramidu - zijevaju. Stavim na drugu - zijevaju jos vise. Stavim na trecu, totalni mrak, dihtuju savrseno. U sva tri slucaja jedne te iste lamelice, samo druga piramida. Sta se desilo tu nemam pojma, ali neke piramide su bile deformisane a neke ne. Piramide nisu bile iskasapljene, cak je jedna ta na kojoj zijeva skinuta s mog skutera a lamelice su nove.  :dontknow:

matija84m:

--- Citat: PchelaUbica - 28 Travanj, 2020, 23:11:12 ---Ja sam sa polinijevima izrezanima iz ploce prosle sezone preso 10soma km i nisu nimalo zjevnile nit se pokidale , bas cudno

--- Kraj citata ---

E sa polini nema takvih problema.
Na SA ih trenutno nema na stanju zato i nisam stavio link.
Vec je bilo problema sa ostalim proizvođacima lamelica. Tako da bi trebalo gledat da se uzmu polini bas zbog ovoga sto zjevaju kako god da ih okrenes.
Ali su i izdrzljive.
Imam neke malossi i bas se vole odkrhnut bezveze. Sto isto znaci bacen novac.
Sa polinijevim ipak najmanje problema.

matija84m:

--- Citat: gavranpero - 29 Travanj, 2020, 00:26:55 ---Probao, isto. Fino leže dok ih ne pritegnem. Nisam isprobavao na novim što sam kupio. Namontirano, skinuću jednom prilikom.
Pa, ovo je predebelo za serijalu, možda i za 70cc. Vjerovatno ne bi dobro otvaralo.

--- Kraj citata ---

Nemoj se sa debljinom puno zamarat jer je deblja ipak čvršća.
Probaj dosjed lamele dobro ocistit i oprat mozda se stanje sta popravi. Isto i ovaj lim sta steze provjeri da nema smeca. Operi dobro.

lost:
Ja sam neki dan stavio karbonske malossi iz 70cc kita na morini ditech i ne zjeva ni malo.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju