Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR50 2001 Morini karburator verzija
gavranpero:
Sipam Eni i-ride. Danas sam zbavio dvije boce, što je s' obzirom gdje živim fantastična stvar. Neću se zamarati sa bojom. Ne guši se, ima snage, jedino opet nikako da uskladim ler gas.
Smjesa jedan i po krug, ler na 1800 (zagrijan agregat), kad pustim gas, malo se zadrži. Zavrnem vijak smjese, padnu na 1600, vraća brzo gas. Podignem ler, opet sporo vraća. Znači na 1500-1600 idealno vraća i daje gas. Ako pokušam više, sporo vraća. :icon_scratch:
tdj595:
Pa kad mu podizes ler gas, davas mu i vise zraka nego goriva ocito, 1600 ler je dobro, tu ga znaci namjesti da fino hvata gas i da brzo padaju okretaji. A sad glavna dizna i boja svjecice tu stvarno ne znam sto bi ti rekao, probaj povecat glavnu za 5 brojeva pa vidi trokira li i vidi boju pa ces znat bar otprilike gdje si. Btw posto imas te kineske dizne, mozda je ta 65 i malo veca, nikad ne znas
Jos rucni cok ubacit pa si miran sto se toga tice
gavranpero:
Možda malo glupo pitanje, ali kad sam stavio sajlu i vraćao prvi put klipić i iglu, svaki put mi udari igla u atomizer (rub). Malo je gurnem i onda normalno klizi. Jel' treba tako ili moram nešto da prepravljam?
aragonY:
Igla ne bi trebala izaći van atomizera.. nesto ne stima.
matija84m:
--- Citat: gavranpero - 16 Rujan, 2019, 10:21:06 ---Možda malo glupo pitanje, ali kad sam stavio sajlu i vraćao prvi put klipić i iglu, svaki put mi udari igla u atomizer (rub). Malo je gurnem i onda normalno klizi. Jel' treba tako ili moram nešto da prepravljam?
--- Kraj citata ---
Neznam jesam dobro skuzil.
Kad stavljas klipic u karb skupa sa iglom onda ode igla u koso pa nece da ude u atomizer.
Ali kad slozis i zaserafis onda kod punog gasa igla nebi trebala izlazit iz atomizera i nebi trebala stekat.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju