Tehnički kutak > Garaža

Kymco Vitality 50 2T

<< < (12/13) > >>

Corector:
Jucer sam zamjenio ulje, i ugradio sam oba nova lezaja i semering na prednjem kotacu. Neki debil je prosao kroz lokvu vode ili sta vec, lezaji su totalno propali i bili su hrdjavi, osovina distanca takodjer i bilo je zemlje unutra. Semering ide do diska, a puz predstavlja zastitu na drugoj strani.

Najvise odusevljava sus iz nule do 30kmh, a onaj preklopni sic  od suvozaca pod 90 je prava stvar za katapultiranje.

Vozi se jako lijepo, naspram piaggia tu nema niakvih uvijanja.
Jos se da izvuci iz prijenosa , ali ide i ovako pristojno.

Corector:
Sinoc je palo odmjeravanje snaga s pezom. Znaci sta god da uzmem, gmizajuci odlazim od peze. Vrijeme je da se nabavi nesto od 1000ccm, i da konacno odem za barem 10 duzina opusteno.
Slozili smo se da je start za oskara na Kymcu, veli Suhi da Zvonkec od ovog trena nece mirno spavati jer Kymco lepi za sjedalo.

Mislim da bi mu tamaj legle D rolice, jer bi onda i remen isao vise na serijskom variu. Planiram jos olaksati rolice, ali jos vazem u glavi za koliko, za sad je to 0.8gr manje.

zvonkec92:
 :o  sad kad sam ovo procitao odma idem na ebay narucit turbo kit, efi kit, 205cc kit jer me sad brine taj kymco da nebi slucajno bio brzi od mene

SF2 Freak:
Kymco ce sasut batinu osim ako zvonkec ne ode na 320cc . Jer na kymcu da nema iza uporiste sjedala , bojim se da bi se prekobicnul iza.

Corector:
Zracnjak tesko podnosi ove vrucine.

Samo LC.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju