Tehnički kutak > Garaža

Kymco Vitality 50 2T

<< < (3/13) > >>

matija84m:
Star je 5god. Pa mora izgledat kao nov. Bas me zanima na sta ce licit 2030.g. Onda ce to biti testirano.

ivano_007:
Kymco je najveće smeće i od skutera i od chopera. Ne bi ga ni neprijatelju poželia.

Još kad se riješim Venoxa 250 iz garaže, život će mi bit ljepši :binkybaby:

Corector:

--- Citat: matija84m - 27 Ožujak, 2019, 08:22:42 ---Star je 5god. Pa mora izgledat kao nov. Bas me zanima na sta ce licit 2030.g. Onda ce to biti testirano.

--- Kraj citata ---

Jel ti znas kako izgledaju novi piaggio skuteri nakon 5 godina i evo nek bude 20tkm???

-nova model Gilere Runner
- Piaggio nrg power
- aprilia SR 50 R
- novi piaggio typhoon
- aprilia Motard

Tim novim zracnjacima radiice redovito klapaju na 10tkm.

--- Citat: ivano_007 - 27 Ožujak, 2019, 09:23:18 ---Kymco je najveće smeće i od skutera i od chopera. Ne bi ga ni neprijatelju poželia.

Još kad se riješim Venoxa 250 iz garaže, život će mi bit ljepši :binkybaby:

--- Kraj citata ---

Reci mi sta ne valja na modelu Vitality, Super 9, ZX50, Agility?

Ove sam Kymco skutere imao i poznajem ih u dusu, znaci ne radi se o jednom primjerku,nego o vise njih, a pogotovo Vitality i Agility kojih sam osposobio nakon 4god stajanja i proslo mi je na desetine njih.

Pa Kymco je u vrhu u Aziji, poceli su parirat Yamahi i idu u tom smjeru i jako im dobro ide. Ako si imao Yamahin skuter, pogotovo ovi noviji u zadnjih desetak godina, tu je vec borba.

Da li imas podatak koliko se cesto koristi Kymco Vitality u profesionalnim okolnostima i kako se taj skuter drzi? Yamaha neos se raspada pored njega, nisu dobro poslozili plastike i nek ti par puta padne, vec je jako unakazena, granu auspuha stuces i deformiras samo tako, auspuh se brzo zacepi, centralna nogara se otkine lako... Jel bi htio takav skuter da ga recimo rentas svakome?
E, a cuj sad ovo, najgore unakazen Kymco je kao prosjecan Neos hahah
A pazi ovo, kad smo kod centralne nogare.
Minarelli ima osovinu za nogaru direktno kroz blok, i ona ti se spece i u normalnim uvjetima koristenja.
Kymco je odradio to puuno bolje, u usice bloka su uspresali mesing pikse i tek onda ide osovina nogare. Rezultat je takav da rade bez greske i puno se sporije habaju.

dino73n:
Kymco je stroj prijatelju moj. Samo im je malo dizajn tanak a kvaliteta je nenadjebiva.

Sent from my Mate10pro using TapatalkPro

Deki.:
Mogu samo reć da je moj Downtown vrhunski skut.
U 7god. I 18500km samo su dvije ledice pregorile👍

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju