Općenito > Trgovine
Kupnja kompresora!!!
ivano_007:
Za te stvari koje si naveo, bit će ti dobar taj kompresor.
U Brodomerkura sam ja na isti ovakav naletio za 900kn (a čekao sam akciju, bio je 1100kn), tako da je ova cijena 700kn odlična. Još ima 2 izlaza, koja ti sigurno neće trebati, al eto...
Na ovo sračunaj 150kn set osnovnih alata (za pumpat gume, ispuhivat, lakirat), 100kn crijevo debljeg promjera i 200kn pištolj za odvidavat gume i slično (u Lidla best buy).
Ps. ja sam sa svojim lakirao ramu quada, plastike sve... ma za hobi primjenu odličan
3alfa3:
e da, alat sam zaboravio. Meni je dosao sa kompletom od kojeg koristim samo 2 pistolja za ispuhivanje, a 10m crijevo unutarnjeg promjera 9mm sam (150kn, Pevec) kupio posebno, kao i pistolj za pumpanje guma sa digitalnim manometrom (100tinjak kuna? Lidl). Ovi jeftini pistolji sa analognim manometrima su neprecizni, imam ih par i nije im za vjerovat,tj dokazano lazu, barem ovi moji.
Nedavno trebao na motoru odserafit maticu prednjeg lancanika, nema sanse sa jeftinim pneumatskim pistoljima, probao jakim elektricnim od susjeda i nije islo, tek kad mi je dao i pneumatski "kamionski" (mehanicar koji se bavi kamionima i ima kvalitetan alat), uspio sam u 2 sekunde odserafit.
dinko1981:
Ta cijena kod super goldy-a nije nista posebno niska, kao sto sam rekao ja sam ga kupio u trgovackom centru u svojoj blizini za iste pare i mislim da ce mi rjesavanje potencijalne reklamacije u garantnom roku biti lakse nego sa internet trgovinom
3alfa3:
--- Citat: dinko1981 - 26 Ožujak, 2019, 18:51:20 ---Ta cijena kod super goldy-a nije nista posebno niska, kao sto sam rekao ja sam ga kupio u trgovackom centru u svojoj blizini za iste pare i mislim da ce mi rjesavanje potencijalne reklamacije u garantnom roku biti lakse nego sa internet trgovinom
--- Kraj citata ---
super goldy ima i ducan u ZG (Dubrava). Kako posluju, jel se treba natezat - neznam, nisam jos nista kod njih kupovao makar mi na fejsu uredno reklame iskacu :toothy12:
shogun:
Super goldy su janjevci a sva roba je iz kine
Garanciju ces dobit nikad
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju