Općenito > Trgovine
Kupnja kompresora!!!
ivano_007:
Ma uzmi 50l, dovoljno je.
Ako ćeš ga koristit kao ja, 1x tjedno (napumpat hidrofor, napumpat gume, ispuvat nešto, odvidat nešto sa pištoljem, opiturat neku ogradu...). Ako ideš na veće od 50l, onda je nepraktično i za prenijeti ga, staviti u auto (ako imaš vikendicu ili nešto). A opet s tim većima od 50l možeš koristit sve pneumatske alate, dok su ovi od 50l ipak premalog kapaciteta za neke od njih.
Moj na 8 bara napuni za 3-4 minute, al ne igra mi minut gore, minut dole.
skky:
Ne znam dali smijem staviti link, na supergoldy ju je 700 kn, 50 litara,
🔴 Izuzetno brz kompresor
velikog protoka zraka od 250
L/min( inverterski motor)
osigurava rad svim zračnim
alatima i idealan je za bojanje
🔴 2 regulirana izlaza s
manometrima i regulacijom do
8 bara
🔴 Inverterski motor izuzetne
brzine
🔴 Uljno hlađenje i podmazivanje
za vrhuske performanse
🔴 ABollo - Italija - dobavljač
profi opreme
Gledao sam isti na starnici euromax.hr tamo je samo različita naljepnica i košta 800 kn
3alfa3:
tih 250l podijeli sa 2 u najboljem slucaju i dobijes realno sto je bitno (punjenje kad je boca vec pod pritiskom, a ne full prazna).
To bi bilo nekih 125l/min realno u najboljem slucaju, sto i je neka mjera za brze jednoklipne kompresore. Ima ih takvih i sporijih (pa i duplo), ali ovaj konkretno ima pumpu ko i moj (vizualno) i mjerio sam nekih 110-120tak litara u minuti kad puni izmedju 6 i 8 bara.
Moj je Mecafer (made in Italy), 50l, star vec 15tak godina (kupio ga prije 10tak godina polovnog i radi i dalje super, samo mijenjam ulje svakih 2-3 godine jer ga ni ne koristim puno).
Da kupujem, za moje potrebe, bio bi opet 50l jer mi je dovoljan, eventualno 100l. Ali gledao bi ili 2klipni sa direktnim prijenosom neki jeftilen, ili u najboljem slucaju 2klipni sa remenskim prijenosom i B2800B pumpom.
P.S.
dvoklipni su u grubo duplo brzi od jednoklipnih i ako je to bitno, daleko bolji odabir od jednoklipnih
skky:
Meni treba za osnovno, napumpati gume, ispuhati! Hobi mi je izrada predmeta od drveta, ali to su sve mali komadi koje bi možda ofarbao sa njim!
Koliko sam vidio, svi od 50 litara sa jednim cilindrom i motorom u jednom su ista stvar, motori su indenticni, samo boja i naljepnice drugačije!
Supergoldy ima akciju od 14 dana gdje možeš vratiti proizvod bez ikakvih pitanja tako da cu najvjerovatnije naručiti njihov!
3alfa3:
--- Citat: skky - 26 Ožujak, 2019, 16:52:04 ---Meni treba za osnovno, napumpati gume, ispuhati! Hobi mi je izrada predmeta od drveta, ali to su sve mali komadi koje bi možda ofarbao sa njim!
Koliko sam vidio, svi od 50 litara sa jednim cilindrom i motorom u jednom su ista stvar, motori su indenticni, samo boja i naljepnice drugačije!
Supergoldy ima akciju od 14 dana gdje možeš vratiti proizvod bez ikakvih pitanja tako da cu najvjerovatnije naručiti njihov!
--- Kraj citata ---
700kn je OK za takvo nesto, ak bu ti dobar, to je to.
Inace, internet trgovina sama po sebi podrazumijeva vracanje u roku 14 dana bez pitanja, tako da nije to nesto vezano uz taj kompresor, ili firmu koju spominjes :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju