Ostalo > Razne offtopic teme :)

Doppler vs ostali brendovi!

<< < (11/16) > >>

SF2 Freak:

--- Citat: Lezz22 - 14 Ožujak, 2019, 20:08:04 ---Ja takodjer mogu potvrdit da je na peugeotovoj masini malossi variomat smece

--- Kraj citata ---
Isto ti je i na mini , tesko smece potvrdit moze zvonkec. Pod time mislim na multic ali kolko vidim on ima MHR i opet frce s nosom jer ima 16x13 role i sve mi se cini da bu osto u steku ,a Doppler ce u pogon.

Stari daj si ti Dopplera stavi. PA imao bi sa 70cc krajnju ko Rade na daxovom bb-u :glasses9:

Corector:

--- Citat: Lezz22 - 14 Ožujak, 2019, 20:08:04 ---Ja takodjer mogu potvrdit da je na peugeotovoj masini malossi variomat smece

--- Kraj citata ---

I ja isto, eno staze se raspale, a bronca iskocila iz variomata i razvalio se dosjed u tijelu variomata gdje ide bronca  :laughing6:

zvonkec92:
Imo sam i ja nekonkratko vrijeme multic na kecu pa ipak vozio doplera jer je iso bolje u krajnju s njim. Na mini multivar nevalja uopce, mhr izgleda obecavajuce jer ima ful dugacke kanale za rolice al vise cu znati kad ga testiram. Od doplera na mini nisam odusto fali mi samo linearna polutka i doppler centralni za pežu. mhr ventilvar ce se super uklopiti sa doplerom jer su oba 100mm dok serijski ventilvar na mini ima 95mm

Lezz22:
Trenutno je stage 6 gore koji je po meni puno bolji od malossia, jbg kad dopplera nemaju na sa a nije mi se dalo narucivat na drugoj strani  :icon_tongue:

Bude se jednog dana stavio i doppler jer mi je samo na bolje krenulo odkad sam prestao kupovati "preporucene dijelove" koje svi imaju  :icon_thumright:

zvonkec92:

--- Citat: Lezz22 - 14 Ožujak, 2019, 20:19:35 ---Bude se jednog dana stavio i doppler jer mi je samo na bolje krenulo odkad sam prestao kupovati "preporucene dijelove" koje svi imaju  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ja isto uvjek po svom i mislim da se raznim kemijama i kombiniranjem moze puno bolje izvuci nego obicnim plug&play djelovima

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju