Ostalo > Razne offtopic teme :)
Doppler vs ostali brendovi!
zvonkec92:
--- Citat: PchelaUbica - 13 Ožujak, 2019, 09:19:19 ---
--- Citat: PchelaUbica - 13 Ožujak, 2019, 05:11:53 ---Jos zimus dok sam mijenjao radilicu i lezajeve, iz dosade haha al mislim da mi to jos nije potrebno , dok ne nabavim vece polutke
:icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Zanimljivo, kod mene na doppleru koji je 99mm remen izlazi čak i van hoće ispaast ali ne struže uopče po ovim rebrima u bloku, ni blizu nije :icon_scratch: :icon_scratch: kako kod vas to onda struže a kod mene ne ??
PchelaUbica:
Mrale zato sam i rekao da mi nije potrebno dok ne nabavim zadnje polutke.. kad bi ih stavio sa overrange remenom strugalo bi sigurno.. vidis da ja prikupljam komad po komad od dijelova hahah
Evo za suhog jedna
robyakarider:
meni struze i sa pobrusenim blokom :icon_biggrin:
morao sam ga posteno poravnati da ne struze
SF2 Freak:
--- Citat: zvonkec92 - 13 Ožujak, 2019, 20:06:48 ---
--- Citat: PchelaUbica - 13 Ožujak, 2019, 09:19:19 ---
--- Citat: PchelaUbica - 13 Ožujak, 2019, 05:11:53 ---Jos zimus dok sam mijenjao radilicu i lezajeve, iz dosade haha al mislim da mi to jos nije potrebno , dok ne nabavim vece polutke
:icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Zanimljivo, kod mene na doppleru koji je 99mm remen izlazi čak i van hoće ispaast ali ne struže uopče po ovim rebrima u bloku, ni blizu nije :icon_scratch: :icon_scratch: kako kod vas to onda struže a kod mene ne ??
--- Kraj citata ---
Zvonkec znas koja je jedina i najbitnija razlika izmedu tvoje mine i forumske mine kojoj struze remen. :happy6:
MIslim da bi i sljepac vec shvatio. Doppler je zakon :headbang: jos kada uz njega "croissant" dobijes nema vece srece. A uz Doppler dolazi naljepnica "Concorde - France thunderbol inside" :rock_:
PchelaUbica:
Pa zato i ne struze, zbog francuskog govneta, zato mu je i lepio 4 puta zbog tog usranog francuskog variomata. Zato ga vise i ne vozi doppplera jer je krs. Zato je i nabavio MHR vario, zato ce za mjesec dana bit , e sad mi ipak struze,, zato ce za mjesec dana bit: e vidis sad mi tek ide kak treba. Koji sam ja konj i sta sam to vozio
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju