Ostalo > Razne offtopic teme :)
Doppler vs ostali brendovi!
Pupo:
--- Citat: SF2 Freak - 13 Ožujak, 2019, 20:48:48 ---
--- Citat: zvonkec92 - 13 Ožujak, 2019, 20:06:48 ---
--- Citat: PchelaUbica - 13 Ožujak, 2019, 09:19:19 ---
--- Citat: PchelaUbica - 13 Ožujak, 2019, 05:11:53 ---Jos zimus dok sam mijenjao radilicu i lezajeve, iz dosade haha al mislim da mi to jos nije potrebno , dok ne nabavim vece polutke
:icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Zanimljivo, kod mene na doppleru koji je 99mm remen izlazi čak i van hoće ispaast ali ne struže uopče po ovim rebrima u bloku, ni blizu nije :icon_scratch: :icon_scratch: kako kod vas to onda struže a kod mene ne ??
--- Kraj citata ---
Zvonkec znas koja je jedina i najbitnija razlika izmedu tvoje mine i forumske mine kojoj struze remen. :happy6:
MIslim da bi i sljepac vec shvatio. Doppler je zakon :headbang: jos kada uz njega "croissant" dobijes nema vece srece. A uz Doppler dolazi naljepnica "Concorde - France thunderbol inside" :rock_:
--- Kraj citata ---
Kak ti se samo da stalno drobit o tome :) Ko ovi pederi sto idu u kolonama i protestiraju.
Svi vozimo sta hocemo i to je to, nemoram u svakoj temi napisat da imam malojzi vario il dopler. :hello:
PchelaUbica:
Stavio , novu svjecku, da provjerim smešu, ubacio opruge. Malo izmjerio vario i ostale pi*darije. Ubacio 0.2 sajbicu na bolcnu. I popravio utor na ventilatoru da bolcna sjedne lijepo unutra.
Evo samo da napomenem, zuta malossi opruga ode u k**ra* cim sam kit stavio. Iiiiii izbuseno deklo nece vise bit.izbuseno, vec ce bit jebeno izrezano !
Evo ako nekog zanimaju jacine oprugica kvacila. Btw one plave sto sam skinuo su najjace, i dolaze u obicnom hi speed paketu.
SF2 Freak:
Evo fakat ali bez jebe sada. NE svida mi se vario sada jer pogledaj kolki zazor ima kalota do variomatu , kolko su tu rolice u zraku.
NIje da j**** ali usporedi sa doplericom
PchelaUbica:
Ja sam slikao sa bolcnom hahahah
Ak ti se ne svida, nemoj komentirat,gledat, i nastavi kupovat doplerceke . Sta da ti ja radim
SF2 Freak:
--- Citat: PchelaUbica - 13 Ožujak, 2019, 22:27:01 --- Ja sam slikao sa bolcnom hahahah
Ak ti se ne svida, nemoj komentirat,gledat, i nastavi kupovat doplerceke . Sta da ti ja radim
--- Kraj citata ---
Pa i ja sam sa bolcnom eto ti video mrale , bubaš gluposti. Evo ti dudek :binkybaby:
Zasto nebi komentirao , mogu komentirati kaj god hocu i kada god hocu. Tko si ti da mi ti braniš ? Ako se tebi ne sviđa ti nemoj gledati i okreni glavu.
Nikako nemozes reci da je bolje otvaranje tvog Polinia nego moga Dopplera. Jer zamisli kolko bi ja sajbica mogao nagurati da da iskoristim cijeli kanal rolice. :icon_thumright:
Ti imas maksimalu od 1mm sajbice mozda i 2mm. Dok na Doppleru ne razbijas glavu oko toga.
Ali Polini je brand pa je sigurno zato bolji.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju