Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kosilica vs panj,beton i slicne prepreke
robyakarider:
ma dobar je on dok radi, cak i lijepo rade
PchelaUbica:
Mrale jesi usput pomako palenje u advance ? :D
dacerovs:
Bilo je u Retard kad sam klepio panj hahahahahha
Sent from my iPhone using Tapatalk
zvonkec92:
Mrale kod mene tecumseh vec 26 godina pali vozi bez da je ikad i jedan sersfic pipnut na masini. Ulje mjenjano zadnji put prije 5 godina i kosilica jos uvjek pali i vozi, ima kilometara vise nego svi moji skuter zajedno. Ocu ju zaklat ali neda se, dimi plavo na auspuh ali motor niti rosta niti se guti niti trese na leru, savrseno radi i kosi.
Prije 3 god kupili novu ( za u štek ) i opet sa tecumseh motorm jer je briks smece
Tecumseh dole ima zvjezdu i tako na nožu pa to drži kao da se ne okrene, stavio sam samo podlošku na zvjezdu da nož nemože na nju pa kad lupi negdj da se okrene na osovini. Jedini problem je kad lupi u panj i nož se zakrene na radilici automacki dodatno zategne i maticu :drunken_smilie: pa se kasnije i zračni pištolj muči to odšerafit, al aj bolje i to nego da se spiga radilica. Kasnije sam htio dobit ju da čim niže kosi a na kotačima se nije dala zgevindat, podbacio još 10mm distancu pod nož da se spusti bliže zemlji
dacerovs:
Imam ja i Brigsa, star 12 godina, radi kao i prvog dana samo kaj je kuciste od Husqvarne odjebalo i samohodni pogon je otisao, tako da taj motor mi je za u stek.
Samo ne znam jel mi dosta dugacak krak radilice da stavim remenicu i noz od kineza.
Samo da napomenem da se ta Husqvarna najela rinzola, debljih grana i sveg zivog, mal radilica je ravna.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju