Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kosilica vs panj,beton i slicne prepreke

(1/7) > >>

dacerovs:
Evo ekipa, pisite rjesenje, kako rjesit da se radilica ne spiga prilikom udara u nes tvrdo.
Kroz studiranje tog problema, vidim rjesenje jedini u meksoj kajli magneta.

Evo kaj se meni dogodilo,
radim zadnju kosnju prosle godine u 10mj i kako je kod mene dosta strmo i kosim kosine. Imam dva panja koja su mi ostala od 20metarskih borova, da skratim, opalio sam panj.
Poskliznuo sam se i kosilica je cijelom povrsiom odletila na panj i tak se zacvikala u njega da sam je 10min odvajao od panja.
Uspijem upalit kosilicu, odmah cujem da je zvuk promijenila i reko, mars u picku materinu!
Kosilica stara 4mj ode u 3 pi... mat.....e.

Rezime, spigan noz, sligan nosac noza, spigana radilica, pukla kajla i malo nagrabusio magnet.

Evo je nakon 3mj, dao radilicu na ravnanje i napravljena nova kajla

Jos moram nosac noza izravnat

Sent from my iPhone using Tapatalk

robyakarider:
aluminijski nosac noza nabavi, da on najprije pukne, po mogucnosti bez onih pipaka sta drze noz, tako da se okrene kad udaris
inace su aluminijske kajle na magnetu, samo ovi kinezi imaju celicne, da presjece kajlu kad udaris
i inace ne treba vaditi radilicu za je poravnati, stavi se cijeli motor na "stroj" i se poravna

dacerovs:
E vidis bogme, na nosac nisam ni pomislio.
Da je bar kajla pukla komplet pa da se sve okrenulo, meni je napukla i onda sam samo dobio luft na magnetu, tek kad sam magnet izvadio, onda je u utoru ostao komadic kajle.

robyakarider:
tipican kinez  :icon_biggrin:
takvih motora sam dosta bacio, vecinom se ne isplate popravljati

dacerovs:
A gle, meni nije los, ne guti se u vecoj travi i to jos na malciranju, 4.5ks je.
Nek izdrzi jos 2god bacam ga u smece i za 500kn imam novi takav motor.
Ovdje me popravak kostao 100kn.

Vise ni Brigs nije kaj je nekad bio.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju