Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kosilica vs panj,beton i slicne prepreke

<< < (6/7) > >>

3alfa3:

--- Citat: Pupo - 14 Ožujak, 2019, 18:41:07 ---Ma sve je to kak naletiš. Imam brigs u kosilici i traje već godinama, a imali smo brigs pumpu za navodnjavanje, nije izdržao pol sezone. Dok je recimo pumpa s honda motorom znala popit 1000l benzina u sezoni bez problema.

--- Kraj citata ---

Moja jedna sa brigs motorom (motor nepoderiv, full ispravan) strunula i raspala skroz u 10+ godina ko da ju je Opel radio.  ;D  Zamijenjena novom, ovaj put samohodnom, isto brigs u njoj, samo cekam da rikne limarija pa po novu opet  ;D

Corector:
Treba limariju pocistit iznutra nakon kosnje.

dacerovs:
Da da, trebalo bi je fino ocistit poslije svake kosnje ali kom se to da hahahah.
Ja imam onaj nastavak za samociscenje gdje spojis vodu i upalis kosilicu da radi i onda se ona kao sama cisti, mos mislit hahahah.
Ja sam svoju na kraju sezone ocistio i di je pala farba, tu sam pofarbao cink sprejom. Bas me zanima kolko ce izdrzat sa takvim odrzavanjem, makar eto ja prije panj pogodim i razj**** masinu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

3alfa3:

--- Citat: Corector - 18 Ožujak, 2019, 15:58:51 ---Treba limariju pocistit iznutra nakon kosnje.

--- Kraj citata ---

Cistim uvijek sa slaufom i vodom (nagnem kosilicu), cak  i posusim kompresorom. Al strulila je, zapravo, strulila je na dijelu di se kotaci montiraju, sve pojela korozija

robyakarider:
zato kupis plasticnu sasiju, ili ako imas para aluminijsku  :icon_biggrin:
btw znas da ne smijes naginjati na bok kosilicu, samo prema nazad, tj kontra od svjecice, ide ulje u odusak i onda ga pljune u filter zraka kad je upalis

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju