Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kosilica vs panj,beton i slicne prepreke
dacerovs:
--- Citat: robyakarider - 13 Ožujak, 2019, 21:57:23 ---pa imas takve nosace, sajba gore i dole i onaj kao bakerlit izmedu sajbe i noza, tako imam ja na mojoj
--- Kraj citata ---
Eee to to, koju kosilicu imas?
Ja nemam nikakve sajbice.
Sent from my iPhone using Tapatalk
robyakarider:
nemam pojma :icon_biggrin:
to sam bio slozio od "smeca" u radioni, briggs 5ks sa pogonom
Vlayco:
--- Citat: zvonkec92 - 13 Ožujak, 2019, 19:57:53 ---Mrale kod mene tecumseh vec 26 godina pali vozi bez da je ikad i jedan sersfic pipnut na masini. Ulje mjenjano zadnji put prije 5 godina i kosilica jos uvjek pali i vozi, ima kilometara vise nego svi moji skuter zajedno. Ocu ju zaklat ali neda se, dimi plavo na auspuh ali motor niti rosta niti se guti niti trese na leru, savrseno radi i kosi.
Prije 3 god kupili novu ( za u štek ) i opet sa tecumseh motorm jer je briks smece
Tecumseh dole ima zvjezdu i tako na nožu pa to drži kao da se ne okrene, stavio sam samo podlošku na zvjezdu da nož nemože na nju pa kad lupi negdj da se okrene na osovini. Jedini problem je kad lupi u panj i nož se zakrene na radilici automacki dodatno zategne i maticu :drunken_smilie: pa se kasnije i zračni pištolj muči to odšerafit, al aj bolje i to nego da se spiga radilica. Kasnije sam htio dobit ju da čim niže kosi a na kotačima se nije dala zgevindat, podbacio još 10mm distancu pod nož da se spusti bliže zemlji
--- Kraj citata ---
Tec je kopija brigss a,skoro sam komsiji radio jednu,neverovatno,ali svi delovi pasu od brigssa na nju.
Po meni nenadjebive kosacice,samo dobro ulje i vozi.
Sent from my SM-J610FN using Tapatalk
robyakarider:
tecumseh nema veze sa briggsom, ne znam kamo si ti gledao
cak i nisu toliko lose te tecumseh, samo skoro svaka zdere ulje
zvonkec92:
Ova nova tec ne troši ni kapi, a nebi ni ova stara da je češče mjenjano ulje a mi ju ganjali po nekoliko godina bez da smo čep odšerafili. Za 26-27 godina je skroz normalno da troši malo ulja ipak ima već puno radnih sati
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju