Tehnički kutak > Garaža
Piaggio zip fastrider - ghoustrider by vlayco
SF2 Freak:
--- Citat: Vlayco - 12 Ožujak, 2019, 22:09:31 ---Jebena zajebancija je sa zracnjakom.pogotovo ovom prgavom.
Sad je da kazemo 10-12° i koristim diznu (lupam 80),na leto na 28-30° bice prebogata...igranka....
Sent from my SM-J610FN using Tapatalk
--- Kraj citata ---
Zato ustelas kao ja. Sada na ziu ustelaj skuter na gust filter. Kada dodje ljeto stavi red sponge i to je to
Vlayco:
Danas se zajebavao sa prenosom...
Ubacio rolnice 7.2 gr,nabacio blokadu sto je dosla uz multivar i na probu.
Jak cim imam na 9600,ali bukvalno tad uleti u prevrtanje i pokaze 10000,znaci samo preleti...
Sa ovim rolnicama vrti 9500.
Zajebancija i sa registracijom,posto je ovde registrovan po starom zakonu,trajne tablice,prenos i registracija ce me izaci skoro 80eura,plus za put za odlazak u Suboticu i ako vlasnik bude voljan da da prenos vlasnistva...znaci preko 100evrica da bude legalan.Pritom,ovde gledaju i jebeni broj bloka motora i rama,tako da nema mixovanja.
Na skuteru mora sve biti fabrika,od signalizacije do izduva,valjke jos nemaju,ali kruze price da ce panduri imati valjke...
Pupo:
Aj kod nas makar negledaju blokove, kod nas ni na regi auta to ne gledaju :) Iako, posto ima sve vise bb-a na malim tablicama ko zna kak ce biti.
dacerovs:
Mladi policajci i mlada ekipa na tehnickom moze lako skuzit da je to Bb na maloj tabli.
Starkelje to ni ne gledaju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vlayco:
U medju vremenu dok ne osvane famozni 01.04 koristim maximalno vreme da se provozam i odradim komplet stelung ovog phbg a...
Promena kod glavne dizne,sa 82 sam podigao na 88.evo slika svecice...
Sto se tice ditech polutke,stavljena sajbnica 1mm i sad imam jos vece otvaranje,ali mora i da se stavi sajbna kod zvona kvacila.
Ubacio 6gr rolnice i sada vrtim na 10000,kratko spadne na 9900 i zakucaju se obrtaji na 10070...ostaje jos da probam da jos malo spustim obrtaje,za 200-300 i da probam kako ce se tako ponasati.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju