Tehnički kutak > Garaža
Piaggio zip fastrider - ghoustrider by vlayco
Vlayco:
Pre par dana sam pribavio i nove gume.
Zadnja dobro poznata mishelin city grip 120/70/10,prednja euromint 3.5/10.Jako ne zahvalno naci normalne gume 10tke,a da je cena normalna...
E sada me drustvo,zanima koji disk sa 3 rupe za srafove mogu upasati na ovog zipaca,a da je disk veci od 155mm.
Bitno mi je da ne menjam felnu,znam da zip2 nosi disk 175mm sa 5 rupa,ali ne zelim felnu da menjam... :icon_scratch::icon_scratch:
dacerovs:
Pia Energy MC2 ima disk sa 3 rupe, a koje je velicine, za to bi se Dario trebao javit.
Mislim da je 190mm.
Sent from my iPhone using Tapatalk
PchelaUbica:
Pozz vlayo, svidja mi se sve sto si radio. Sve je fino i detaljno odradeno , tak i treba, svaka cast!
Steta sto nisi isao na c16, al sta je tu je
I zasto si skinuo t6 jel i on fasovao u udesu ili?
Kako si sa variom zadovoljan ? Koliko vidim to je overrange ali novija verzija 2016 Sa poboljsanom kalotom i vecim klizacima
Vlayco:
Taj polini varijator je projektovan da radi samo sa polini keramickom remenicom,na zalost.
Generalno sam zadovoljan sa njime jer je znao kais da izbaci u iber...
T6 je presao zaista puno i dosta se utrosio,samo kod mene je prosle sezone presao 7000km,uz ono malo lepljenje.To je jedini razlog zasto sam ga prosledio dalje.
Inace nije sve bilo ovako detaljno,puna dva setupa su trebal da me nauce na sta da obracam paznju kao i dosta gresaka...
Zigas:
I Aprilia sr 50 i Yamaha aerox imaju disk na 3 rupe 190mm i pašu jedan na drugog. Ja sam preradijo od Yamahe Wave disk 280mm i sjedne tip pop. Ako voziš po mestu i po ravnom 190mm je sasvim dovoljno. Ako voziš na nekoj relaciji 5 km niz brdo i moraš par puta na puno kočit, onda se pregrije.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju