Tehnički kutak > Tuning skutera

Zestok tuning skutera - boost power

<< < (3/9) > >>

Corector:
Imam piaggio AC i Kymco AC u steku, moram istrazit koliko je jak taj propuh :toothy12: Ona plastika oko ventilatora se lako preradi, treba zatvroiti i zavariti onaj pravokutni otvor sa strane cilindra i izbusiti rupu na koje se spaja crijevo, pa vidjeti  :toothy10:

dacerovs:
Puuuf, ventilator na mom 150cc 4T radi propuh stari moj, to na svim spojevima zrak izbija. Na leru ne al na pola gasa i pun, puse brutalno!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zigas:

--- Citat: Corector - 14 Ožujak, 2019, 19:10:18 ---Imam piaggio AC i Kymco AC u steku, moram istrazit koliko je jak taj propuh :toothy12: Ona plastika oko ventilatora se lako preradi, treba zatvroiti i zavariti onaj pravokutni otvor sa strane cilindra i izbusiti rupu na koje se spaja crijevo, pa vidjeti  :toothy10:

--- Kraj citata ---

a šta sad čekamo??? :jerk:

Corector:
Neki dan sam stavljao opet prste u crijevo od usisa zraka na airboxu u voznji pun gas (istrszovao razliku u performansama izmedju 25mm i manje) i to vuce zrak jako slabasno, tako da bi ve tilator mogao dati vise zraka.

--- Citat: Zigas - 14 Ožujak, 2019, 19:15:39 ---
--- Citat: Corector - 14 Ožujak, 2019, 19:10:18 ---Imam piaggio AC i Kymco AC u steku, moram istrazit koliko je jak taj propuh :toothy12: Ona plastika oko ventilatora se lako preradi, treba zatvroiti i zavariti onaj pravokutni otvor sa strane cilindra i izbusiti rupu na koje se spaja crijevo, pa vidjeti  :toothy10:

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

DRAG RACE :toothy12:

Zigas:

--- Citat: Corector - 14 Ožujak, 2019, 19:20:15 ---Neki dan sam stavljao opet prste u crijevo od usisa zraka na airboxu u voznji pun gas (istrszovao razliku u performansama izmedju 25mm i manje) i to vuce zrak jako slabasno, tako da bi ve tilator mogao dati vise zraka.

--- Citat: Zigas - 14 Ožujak, 2019, 19:15:39 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

DRAG RACE :toothy12:

--- Kraj citata ---

Onda molim moderatora, da makne ovu temu, da budemo u prednosti ;D doping je dozvoljen u ilegalnom drag racingu. ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju