Poz, bojao sam samo jedan skuter ikad.
S obzirom da je prvi put, nije bilo lose.
Plastike ti je potrebno samo zamatirat i mozes bacit boju. Ako bas hoces da ispadne lijepo izmatiraj, baci spric-kit, opet zamatiraj pa boju. Ja sam brusio sa 800 papirom nisam isao postepeno jer frend nije htio pa eto.
Ako si negdje bas dosao do gole plastike, postoji neki kao “primer” u spreju, prozirni i on sluzi da poveze spric kit ili boju(ovisi jel bacas spric kit) s golom plastikom.(preporucam!!)
Bojao sam tako sto sam bacio prvu ruku, pustio da se malo osusi i ostatak nalio, pustio da se to malo susne i odmah lak. Ispalo tici-pici. Stavit cu ti slike dolje da vidis
Felge sam prosao rucnom brusilicom s nastavkom za brus papir pa onda vodenim od 1000 iz-finirao.
Cak nisam ni spric kit bacao na felge jer je frend reko “jebe me se, nemam vremena samo bojaj”.
Ali preporucam ti da bacis spric kit.
Ponavljam, moglo je ispast i uvijek moze ispast bolje ako se vise potrudis i ne preskaces korake. Frend je htio da sto prije zavrsim pa eto tako sam i radio. Ovo mozda nije pravilan nacin da se ofarba skuter, ali mogu ti reci da je lijepo ispalo.
Nadam se da sam pomogao!