Ostalo > Motocikli

Aprilia rs 125 -vraćanje u zivot

<< < (8/9) > >>

sole9:
Evo novosti
Apriliica je regana pred dva dana.Za sada sam jako zadovoljan.imao sam problem prvi dan već haha,od vožnje koja je bila cijelo vrijeme  ispod ventila ,prdnula je svjecica.stavljena je denso irridium w31(ekvivalent ngk br10eix).prisutno je trokiranje na 1/8 gasa ali nema trzaja nego samo malo prducka onako ko da ima više taktova ali nista strasno,ostali spektar gasa više nego odličan.Gume su isto super ,motor sam pada u zavoje.a  tek onaj osjećaj kad otvori ventil :toothy9: :toothy9:

Corector:
Sretno Mrale, sad samo uzivancija , i nemoj pretjerivat.

sole9:
Hvala kolega correctore.Ma nema pretjerivanja,danas sam lud bio taman prvi djir napravio malo normalniji, i vozim se ja po glavnoj 60-70 i odjednom lopta iz dvorišta taman na cestu 20 metara i ja salaj nize i uspio zaobići valjda taman 20 centi od kotaca prosla

Corector:
Mene ti je pogodila lopta u kacigu s boka, nisam ni znao sto me je snaslo, isao sam nekoh 30ak kmh.
I jednom su me zasamarala 3 klinca u gradu kojima sam stao na zebru, pridjem prijelazu i oni kao da ce krenuti preko, vrate se nazad, i kad sam krenuo izlupali me iz mrtvih kuteva... pa sam ih ganjao preko parkica i livada i teskom mukom jednog uhvatio...

Mene muci samo kako stati s motorom, jer prosjecne brzine su vece, sporija je reakcija u odnosu na skuter, masa je veca i to me nekako izjeda, jer na skuteru 50 (obavezno), s jakim kocnicama, dobrim svjezim gumama, osjecam se brutalno sigurno i radim ono sto mi je pada na pamet s motorom.

Jer cesto se pitam dok doletavam nekom autu, "nemoj ciniti nista i ostani tu gdje jesi".

sole9:
I mene ista stvar,sa skuterom pun gas bez beda svuda,s ovimdosta opreznije jer ti moraju u isto vrijeme radit obe ruke i noge i onda je to dost dobro

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju