Ostalo > Motocikli
Aprilia rs 125 -vraćanje u zivot
sole9:
Prošle godine je jedan iz Šibenika davao svoju za 15 tisuća kuna,al je na kraju odustao od prodaje.
RunnerSukosan:
--- Citat: sole9 - 12 Veljača, 2019, 13:02:54 --- Prošle godine je jedan iz Šibenika davao svoju za 15 tisuća kuna,al je na kraju odustao od prodaje.
--- Kraj citata ---
15000 je sitnica koliko vani traze
TomoRI:
Sad vidim da si odlučio predstaviti motor tu. Samo tako nastavi i ako šta zapne slobodno se javi. :hello:
sole9:
Hehe hvala Tomo,bar sam se tebi najavljao 😂
sole9:
Danas se radilo nesto.Promjenio sam brtvu auspuha i stavio originalne federe koji ga natezu,cini mi se da nebi trebao slinit vise,barem ne toliko puno :dontknow: .Stavljena je nova sajla ventila te nastelana po staroj.Bolji je osjećaj sad kad znam da neće prsnut :icon_biggrin: .ocistio sam sve oko auspuha.cilindar i zaštita akumulatora te sve okolo je bilo dobrano zmasceno...Trebao sam danas jos stavit slavinu za gorivo,ali mi ne paše.Previse je robusna pa je nemam kako smjestit,al sutra cu po manju.nakon 16 dana upalio ko mina na zub tako da sam zadovoljan što se tiče toga.
Btw:nista nije sigurno ali možda budem uzeo staru rsicu kao projekt ,ali na njoj cu sam masinu odradit i ovdje popratiti slikama i radovima.
Dvije slike od danas:
P.S:nisam imao bas puno vremena slikat
http://imgur.com/gallery/ukwlUd4
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju