Imam pitanje? Kada vi uredite svoj stari dashboard ili skinete neki sa neta, na koji papir ga treba printat i kojim printerom najbolje
Na obični papir i onda ga plastificiraš.,printer neki laserski.
Najbolje bi bilo na photo glossy papir i neki photo pisač. Al teško je do toga doć pa može i običan papir.
Ja sam printal sa nekim malo boljim HP-om na običan papir i 3 godine je sve bilo ok jedino je malo crvena izblijedila (redzone na obrtajki), a ostalo je sve isto ko i prvog dana bilo. Držalo je tak dugo bez problema jer sam stavil prek toga onaj prozirni samoljepljivi "papir" kojim se inače omataju bilježnice, u roli toga ima za kupit
I sad sam na nove stavil isto... Kod pravog plastificiranja je problem kod rupa (centar kazaljke, prostor za LED-ice...) jer tu ak izbušiš plastificirano onda nema baš puno svrhe kad ionak vuče zrak na tom mjestu...
Jedino ako možeš kak napravit rupe kad bude sve gotovo i na kraju još jednom probuć kroz plastifikator. Al opet problem je u tome da ak želiš da to "uhvati" kak se spada, moraš malo veći fi odrezat oko rupe na papiru a originalni fi na toj plastici na tom mjestu jer inače plastika neće uhvatit za papir (mora ostat 1-2 milimetra čiste plastike. Plastika se jedino hvata sa plastikom jer se ljepi za nju
Skužil?