Općenito > Maxiskuteri
vxr 200 krajnja problem
ChRiStIaN:
Prek zime cu sam radit servis na njemu makar mi je 4T stran pojam al voljan sam nauciti! Sutra il preksutra ga otvaram da vidim kaje...
2TDottore:
--- Citat: KicHo7 - 19 Listopad, 2008, 22:41:17 ---Prek zime cu sam radit servis na njemu makar mi je 4T stran pojam al voljan sam nauciti! Sutra il preksutra ga otvaram da vidim kaje...
--- Kraj citata ---
A gle.Na 4T je jedina pi*darija ko nezna glava tj bregasta i stelanje faze,stelanje ventila i to je to.sve drugo nije problem za napravit.
dhorvat:
--- Citat: Drnda-1 - 19 Listopad, 2008, 22:26:08 ---rmen, rolice ili masnoca pa proklizuje, neznam do cega drugog bi moglo bit, skini deklo pa provjeri, barem to nije problem
--- Kraj citata ---
onda nebi ni ubrzanje imal tak j#beno!
Možda ga smeta kaj je vani hladnije pa smjesa neš... :dontknow:
Makar viertakt-i nisu ni približno tak osjetljivi ko cvaji.
2TDottore:
--- Citat: dhorvat2 - 19 Listopad, 2008, 22:48:39 ---
--- Citat: Drnda-1 - 19 Listopad, 2008, 22:26:08 ---rmen, rolice ili masnoca pa proklizuje, neznam do cega drugog bi moglo bit, skini deklo pa provjeri, barem to nije problem
--- Kraj citata ---
onda nebi ni ubrzanje imal tak j#beno!
Možda ga smeta kaj je vani hladnije pa smjesa neš... :dontknow:
Makar viertakt-i nisu ni približno tak osjetljivi ko cvaji.
--- Kraj citata ---
nisu uopce osjetljivi osim ak imas gljivu a on ju nema tak da vremenski uvjeti nisu sigurno.
ChRiStIaN:
idem danas skinut filter zraka i to prvo ocistit jer kolko znam to moze imat dosta efekta na 4t
i dalje nemrem vjerovat...do 120 odma i stane...pa j#bote nije jos u blokadi...ko da u zid dodes neki :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju