Općenito > Maxiskuteri
vxr 200 krajnja problem
ChRiStIaN:
Eo prvi "problem" na mom VXRu...
Naime kad sam ga kupio iso je oko 130-140 po satu sad jedva nagura JEDVA 120...ocito je da problem postoji! AL kaje interesantno...od 0-100 pre preodlicno ubrzava, do 110 super i dođe do 120 i tu stane ko da iam neku blokadu...do 110 onak odma, pogledas ima 120 i dalje nejde...i to me cudi kak nece ic j****u...do cega bi moglo bit? Motor ima servisnu, bio prije 2000 kilometara an servisu di su promjenili remen, rolice, klizace...
andy:
--- Citat: KicHo7 - 19 Listopad, 2008, 19:08:30 ---Eo prvi "problem" na mom VXRu...
Naime kad sam ga kupio iso je oko 130-140 po satu sad jedva nagura JEDVA 120...ocito je da problem postoji! AL kaje interesantno...od 0-100 pre preodlicno ubrzava, do 110 super i dođe do 120 i tu stane ko da iam neku blokadu...do 110 onak odma, pogledas ima 120 i dalje nejde...i to me cudi kak nece ic *****u...do cega bi moglo bit? Motor ima servisnu, bio prije 2000 kilometara an servisu di su promjenili remen, rolice, klizace...
--- Kraj citata ---
kaj nema i jandro takav problem :icon_scratch:
marko209vx:
prelagane roline mozda, moze bit sto stvari...Svi imaju taj problem sta skuter dode do neke brzine i stane...JER TO JE SKUTER!!! :laughing7:
2TDottore:
jel ti iso prije 140 na serdarevicem ili sa serijskim auspuhom.
vktr:
ne da mu se po toj hladnoći vozit ::)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju