Ostalo > Svijet računala i mobitela
Koji SSD kupiti?
gavranpero:
Može SSD, gledaj kapacitet što veći. Na tom dual core procesoru neće ti igrati ulogu brži ili sporiji SSD. Svi su neuporedivo brži od običnog HDD. Uzmi koji ima najviše gigabajta za najbolju cijenu.
Što se tiče rama, mislim da je preporučen brzine do 1333mhz, a ta pločica ako je DDR3, trebala bi da radi, s' tim što će ti biti oborena frekvencija. Znači, ako imaš dvije pločice rama, brzinu odredjuje najsporija, u tvom slučaju 1066mhz. Obe će raditi na toj frekvenciji.
challenbeen:
--- Citat: zvonkec92 - 23 Siječanj, 2021, 20:13:50 ---Ovaj laptop je u pitanju
https://www.cnet.com/products/acer-aspire-5742-374g32mnkk-15-6-core-i3-370m-windows-7-home-premium-64-bit-4-gb-ram-320-gb-hdd-series/
Eh sad, gledam ima dva utora za RAM, sadasnji ram je 4gb 1066mhz a ja bi stavio jos jedan od 4gb ali taj novi je od 1600mhz, jel to bude radilo? I kaj sa SSDom jel more to nutra ili ne?
--- Kraj citata ---
Radice na 1066. Stavi Kingston V400 256 gb
zvonkec92:
E jebiga, nisam gledo temu a u meduvremenu vec narucio najjeftiniju opciju. Uzeo neki najjeftiniji kingston od 240gb pa dokle radi radi ima 3 god garancije. Uzeo RAM 2x4GB G.Skill nek idu u kompletu da nebudu dva razlicita i uzo neko eksterno kuciste za stari HDD. Nadam se da ce ga to dosta dic...
dinko1981:
Ja koristim prastari c2d 775 u desktopu i imam taj kingston vec 3-4g samo za os a za druge stvari obicni hdd.
zvonkec92:
Ma trajat ce to i tu, zena upali laptop jednom mjesecno tako da ce on prije krepat od stajanja nego od koristenja. Zahvaljujem svima na savjetima :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju