Općenito > Generalno o skuterima

Jet force 125 kompresor

<< < (2/4) > >>

Corector:
Bas bih se volio uhvatit u kostac sa 125 kompresorom, jer vidim sve nesto ne valja, al nitko ne zna definirati problem. Lako je staviti 2T cindar s promajom unutra, ajde nadji problem, slabu kariku i doradi to... e onda si Kecbaja :headbang:
A to ti sve zahtjeva istrazivanje, testiranje, razvoj i usavrsavanje, sve to kosta vise nego klasicni tJuning. Najgore je kad si sam, trebaju proci i godine da bi nesto testirao i donesao zakljucak. Nitko normalan to nece napraviti, samo zagrizeni freak, veliki fan.

Skup je za odrzavanje, to je sigurno. Nitko nece dati 3 plate, pa da mu nesto crkne i opet stojis. Ovako piaggio vxr svaka supa osposobi i deri... Moras biti istinski fan za takvo nesto, inace zaboravi, jer ga treba prostudirat....

aprilija top:
stari to je 4t motor s kompresorom kakve tu mudrosti imas lol problem su djelovi ostalo je luk i voda.problem je nas kaj nem toga., i djelovi su skupi jel je exotika za nase pojmove mozda je bas pogođen i radi po 100 tisuca.

nrgmc2-tuning:

--- Citat: Corector - 27 Siječanj, 2019, 13:22:14 ---Bas bih se volio uhvatit u kostac sa 125 kompresorom, jer vidim sve nesto ne valja, al nitko ne zna definirati problem. Lako je staviti 2T cindar s promajom unutra, ajde nadji problem, slabu kariku i doradi to... e onda si Kecbaja :headbang:
A to ti sve zahtjeva istrazivanje, testiranje, razvoj i usavrsavanje, sve to kosta vise nego klasicni tJuning. Najgore je kad si sam, trebaju proci i godine da bi nesto testirao i donesao zakljucak. Nitko normalan to nece napraviti, samo zagrizeni freak, veliki fan.

Skup je za odrzavanje, to je sigurno. Nitko nece dati 3 plate, pa da mu nesto crkne i opet stojis. Ovako piaggio vxr svaka supa osposobi i deri... Moras biti istinski fan za takvo nesto, inace zaboravi, jer ga treba prostudirat....

--- Kraj citata ---
Kvari se često i dijelovi preskupi. To me odjebalo od njega... Niti mi se iskreno da istraživati to, više sam za C1 karter i trpaj i rokaj gore 100cc cvaju da vrišti, ovo za cestu ne baš tolko.

Corector:
Treba definirati kriticne komponente. Nije vrag da su servisni intervali ispod 5tkm?
Jel glavni problem sistem ubrizgavanja, kompresor i njegov razvodni mehanizam, osnovna mehanika?

dacerovs:

--- Citat: Corector - 27 Siječanj, 2019, 15:17:30 ---Treba definirati kriticne komponente. Nije vrag da su servisni intervali ispod 5tkm?
Jel glavni problem sistem ubrizgavanja, kompresor i njegov razvodni mehanizam, osnovna mehanika?

--- Kraj citata ---
Corectore, pitaj boga dragog, bitno da svi kazu da je skupo odrzavanje, a sta je to skupo???
Skup je kompresor koji im valjda 20soma km drzi i onda svi stave K20 i intercooler i blowoff ventil, onda je valjda vjecan, barem na stranim forumima tako pise.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju