Općenito > Generalno o skuterima
Jet force 125 kompresor
stefanj:
Da li bi mi neko ko zna mogao reci malo vise o ovom motoru, o odrzavanju,pouzdanosti i ostalo.U pitanju je 125 kompreosr 15kw
dacerovs:
--- Citat: stefanj - 26 Siječanj, 2019, 20:06:14 ---Da li bi mi neko ko zna mogao reci malo vise o ovom motoru, o odrzavanju,pouzdanosti i ostalo.U pitanju je 125 kompreosr 15kw
--- Kraj citata ---
Evo ti jedan iz naseg susjedstva
Uglavnom cuda se da izvuc iz njega, ovaj ima K20 kompressor, pumpu goriva od Yamahe R6 i diznu od nekog Audia i Malossi powerbox.
Ide preko 150gps sa jebenih 125cc.
Evo sta ovaj gore doticni skut radi Piaggiu x9 500
A sta se tice trajnosti, pitaj dragog boga, malo ih ima i tu se nitko jos nije javio da ima Kompresorca.
A po pricama Suhog, Serijski compressor ubija VXRa sa Multivarom bez problema.
Sent from my iPhone using Tapatalk
SF2 Freak:
Kaj se svi drzite tog vxr-a ko da je sveta rava. To je g#vn% koje fakat ne ide i od njega je brze apsolutno sve. Cak i 70cc i rotax 150 i bb ama bas svaki skuter je brzi od vxr-a. Kymkaci jednakih kubika preskoce vxr-a . Tako da vxr nije za usporedbu jer je to ljeni gnoj koji mozda bolje starta jedino od 500cc.
Usporedba 500cc i kompresor 125. Opet di ste nasli 500cc koji je ljena kobila.
Usporedi ga sa 250ie koji ima startnos i zivahnost. Ačli vjeruj mi talijan niti tu nemoze puno jer Frncuski konji su ipak na steroidima.
Znaci duplo + kusur kubika kod pijada nije dovoljno da ostavi Lava 125. Nije li to ekstremno , snaga se osijeca.
Kupujem kompresora da vas jedem ko malu decu. :headbang:
nrgmc2-tuning:
Ja sam ga dobivao za 8-10tkn 125compressora ali zbog čestih i skupih kvarova koje ima nisam htio. ali mi je oduvijek želja. jedno vrijeme sam imao tsdi 50cc jet force sa absom i 3 kočione čeljusti, dvije iza i 1 napred. odličan skuter :icon_thumright:
stefanj:
Vidio sam na oglasima jedan za 1100e(po dogovoru) znaci dao bi ga i za manje.Je l dobra cijena i koliko se krecu inace
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju