Ostalo > Svijet računala i mobitela

Kupnja novog mobitela,sto preporucate?

<< < (3/12) > >>

di.ky.73:
Mislim da je slj izbor huawei,sami moram model odabrat..

shogun:
Taj huawei se nemoze mjerit sa sa iphonom
Curi sam uzeo p20 pro ja imam xs max
Stri ima p9 i y6 sestricna od cure p20 lite kum p10lite
Razlika je ogromna huawei sa svakim uodateom sjebe nesto na sto se korisnik prije navikao
Imam jos doma 3gs i radi dan danas bez problema

Iphone vs samsung ne mogu usporedjivat jer sam samo imao s4 smece koje je imalo gresku da se pregrijava

Ja bih oreporucio xiaomi imam od njih hrpu stvari i sve je dobro od xuaomi kemijske do xiaomi wifi prekidaca za svjetlo

3alfa3:

--- Citat: Corector - 26 Siječanj, 2019, 10:59:31 ---Ja se preporodio otkako sam se skinuo s isforsiranog Samsunga.
--- Kraj citata ---

Ja kasnim, po obicaju, pa sam prvi Samsung nabavio prije par mjeseci. Do tad HTC (One i One M8).
Zadovoljan mobom za sad (S8).
Nakon tog ekrana, tesko mi je gledat u HTC-ov, koji nije uopce los, vratit se na "klasicne" LCD ekrane mi sad nebi bila opcija nikako

dino73n:

--- Citat: 3alfa3 - 26 Siječanj, 2019, 13:18:19 ---
--- Citat: Corector - 26 Siječanj, 2019, 10:59:31 ---Ja se preporodio otkako sam se skinuo s isforsiranog Samsunga.
--- Kraj citata ---

Ja kasnim, po obicaju, pa sam prvi Samsung nabavio prije par mjeseci. Do tad HTC (One i One M8).
Zadovoljan mobom za sad (S8).
Nakon tog ekrana, tesko mi je gledat u HTC-ov, koji nije uopce los, vratit se na "klasicne" LCD ekrane mi sad nebi bila opcija nikako

--- Kraj citata ---
Samsung je dobar phone u to nema sumnje samo u startu ima slabu bateriju i vec poslije pola godine pocinje da degradira da bi kroz godinu to bilo baš primjetno.

Imao sam ih par komada Note3, S6, S7 al kad je doslo na red da uzmem S8 presao sam na huawei prvenstveno radi ravnog ekrana a i baterije. 

Ovaj Mate10pro je nemoguce iscjediti u toku dana i da ti nekad u sitne sate nestane struje dok je to u samsunga bila redovna pojava.

Sent from my Mate10pro using TapatalkPro

PchelaUbica:
To ti je to. Taman istekne garancija i 90 posto ljudi ce ga bacit i uzet novi. Lako je prije bilo narucit drugu bateriju za 100kn i deri dalje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju