Steta sto nema na TVu neki skec prije dnevnika u kojem bi se osvjestavalo primitivnu i zatucanu ekipu, i one koji su se prosvercali u autoskoli o najcescim pogreskama i kako pravilno postuputi, nego gledamo jebe v reklame i ostale pi*darije koje zglupljuju.
Imao sam u Srbiji siguran direkt s "lelujavim" biciklistom u sred dana blizu Leskovca, pravac, cesta izvan naselja, picis 80, i cica pedalira desnom stranom, malo ga jebe ravnoteza, pripremam se na ostvarivanje Murphyjevog zakona po bolesnonsavrsenom proracunu gdje ne postoji niti sansa za okrznuce... i tako je trebalo biti, jer je lik odlucio skrenuti lijevo u neki poljski put, onako zateturao glavom jer se ne moze niti okrenuti, i samo je odjednom skrenuo lijevo. Da ga nisam procotao s tim komesanjem, bilo bi veselo, a putic se ne vidi od zbunja ..
I zene svugdje po svijetu nose betonski ovratnik dok voze, drago mi je sto ih u Turskoj "nema" za volanom, promet jako dobro tece, vidio sam samo jedan nagzen auto. Cak i penzici odlicno voze.