Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner

<< < (11/14) > >>

dario007:

--- Citat: Bandit99 - 02 Listopad, 2019, 18:16:53 ---NIje me dugo bilo al samo zato jer je skuter isao bez greške. Na kraju nisam stavio multivar, kupio sam sa scooterattack pollini rolice i 4.5g su mu pun pogodak. Odličan start, krajnja je nesto malo manja al meni dovoljno (91-92km/h). E sad imam jedan drugi problem, naime skuter mi je postao preglasan. Na njemu je rekord auspu sa kojim je skuter prošao cca 1500km al imam osječaj da je punooo glasniji nego kad je bio novi. Dal treba mjenjati vunu, ili nesto? Dal ima koji tisi auspuh a da ne padaju drastično performanse? Možda Leovince touring?

--- Kraj citata ---

Kak vi to stelate,te gramaze 4.5,5 gr rolice??Ja sam sa C20,da sa C20 vozio 4.5rolice za 11800rpm.

Leovince zx i multivar uredno stelam sa 6.2-6.5gr rolicama za 9200-9400rpm sa ljubicastim federom i to ne jedan primjerak,nego njih vise.

Mozda ti se zato jace dreči ako ti prevrtava bzvz...

PchelaUbica:
Dario pa jel ti neznas da sto se jace dreči bolje ide :D

matija84m:
Evo ti moja serijala sa rekordom i mhr vario sa 4.0g. Rolicama.
I meni djeluju lagane ali tako trazi :dontknow:

dario007:
Ti imas 12 karb i mhr variomat,pa to nije isto.Ove gore spomenute masine su u bocu iste.

SF2 Freak:

--- Citat: matija84m - 03 Listopad, 2019, 09:26:27 ---Evo ti moja serijala sa rekordom i mhr vario sa 4.0g. Rolicama.
I meni djeluju lagane ali tako trazi :dontknow:

--- Kraj citata ---
Kupi pezojca

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju