Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner
Bandit99:
--- Citat: dario007 - 02 Listopad, 2019, 23:17:00 ---
--- Citat: Bandit99 - 02 Listopad, 2019, 18:16:53 ---NIje me dugo bilo al samo zato jer je skuter isao bez greške. Na kraju nisam stavio multivar, kupio sam sa scooterattack pollini rolice i 4.5g su mu pun pogodak. Odličan start, krajnja je nesto malo manja al meni dovoljno (91-92km/h). E sad imam jedan drugi problem, naime skuter mi je postao preglasan. Na njemu je rekord auspu sa kojim je skuter prošao cca 1500km al imam osječaj da je punooo glasniji nego kad je bio novi. Dal treba mjenjati vunu, ili nesto? Dal ima koji tisi auspuh a da ne padaju drastično performanse? Možda Leovince touring?
--- Kraj citata ---
Kak vi to stelate,te gramaze 4.5,5 gr rolice??Ja sam sa C20,da sa C20 vozio 4.5rolice za 11800rpm.
Leovince zx i multivar uredno stelam sa 6.2-6.5gr rolicama za 9200-9400rpm sa ljubicastim federom i to ne jedan primjerak,nego njih vise.
Mozda ti se zato jace dreči ako ti prevrtava bzvz...
--- Kraj citata ---
Znači sa Gianelli Rekord su došel rolice od 5g, stavio sam crni feder i skužio da su preteške rolice. Sad sa 4.5g ga u startu lupi na nekih 9300-9500rpm i tako drži skroz. Koliko se meni čini ne prevrtava... Sa multivatom citam da dolaze 7grole al meni na serijali pokazale 4,5g idealne
Bandit99:
ajde snmimit cu video obrzanja pa me baš zanima što vi mislite dal je sad ok. Inace ga je super voziti, za preticanje, za brdo...fakat sam zadovoljan
Bandit99:
--- Citat: Bandit99 - 25 Ožujak, 2019, 14:42:02 ---Stavljeni crni malossi federi, start je puno bolji, super ide skuter. Po ravnici je brzina po satu oko 92-93. Što mi je super, netreba više, a i ubrzanja su super.
Ali imam problem brdo, u subotu sam bio na vožnji do vinograda i dosta je opičeno. Znači zavoje je pod 90 stupnjeva i odmah je uspon. Tako da skuter nije stigao dici na visoke okretaje. jedva sam se popeo na vrh, brzina 9km/h :angry9:
Prije runnera sam imao sf2 i nrg, sf2 je definitivno bio brži u usponu, cca 20km/h. Uspon je stvarno strmi, auti uglavnom idu u 1. brzini.
Ako stavim lakše rolice, gubim na krajnjoj, jelda?
--- Kraj citata ---
znači nekad postigao u brdo 9km/h, jednostavno ga nije mogao zavrtiti, a sad sam lakšim rolicama uspon savladan sa 41km/h, ja prezadovoljan
Bandit99:
Pozz ekipa....
sa obzirom da mi je skuter jako glasan (auspuh) mislio sam zamjeniti vunu. auspuh je gianelli rekord... dal odgovara ovakva vuna ili ima netko savjet za nešto bolje?
https://www.frcomoto.si/si/izpuhi/9922-volna-dusilca-tec-300x300x6mm.html?fbclid=IwAR3cNd0IkiK3Vpv2KCNLYCdKPI8qg_xf3DdZOoRapEPwkXRS9naRKyfAiSc
Deki.:
Stavi kamenu.
Mazni komadić od fasadera.
To je vječno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju