Evo od jucer smo se zaje****** s sarafljenjem. Uglavnom prvi put je bio tati i meni da to rastavljamo tako da smo sve detaljno proucili i radili s oprezom. Sve je stavljeno i auspuh paše.
Znaci stavljen je multivar sa 5.7 grama rolicama za pocetak, ljubicasti centralni feder, federi kuplunga su ostali serijski za sad, leovince tt je gore(maknuta ona blokada na ulazu), dizna 62, maknut limic, one sugave rupe od sas ventila sam zacepio sa silikonskom gumom i stegnuo šelnom tako da je zatvoreno 100%. Zvuk je za mene milina, tocno ono sta sam ocekivao i trazio. Za mene je to bio šok jer do sada nikad nisam probao odblokirani skuter(jbg imam samo 15 god haha) Uglavom isao sam ga probat samo kratko jer je mokra cesta i kisa pada🙄. Ukratko motor za mene leti hah, je ne znam jel to oke ili ne al nema nikakvih rupa i ide do 70 kolko sam ga uspio stisnut zbog kise. Poteze u startu ko blesav, budem snimio video kad cu imat priliku pa cu podjelit s vama. I imam dojam da mi je dizna malo pre mala al to cu vidjet po boji svjecice. Evo par slikica