Tehnički kutak > Garaža
Swap na kineza 70
Fićo98:
Vikend je i dosadno je i neznam kud cu sa sobom i sta bi radio.. i tako nekako ja zavrsio u garazi kod sogija..
Sogiju se nije dalo nis radit al sam ga uspio nagovorit da idemo sarafat crvendaca.. tako smo lagano krenuli sarafat,cilj nam je bio slozit stop svijetlo i zmigavce.. saraf po saraf skidali dolje uz muku lijevo desno ... i na kraju smo ga slozili.. pogledao sam stanje remena i ostalo,sve je zrelo za mijenjanje .. evo dokazi haha
zvonkec92:
kaš doć po deklo, bacit cu ga a šteta ispravno je i cjelo
Fićo98:
--- Citat: zvonkec92 - 20 Siječanj, 2019, 20:49:42 ---kaš doć po deklo, bacit cu ga a šteta ispravno je i cjelo
--- Kraj citata ---
Ajde moramo se dogovorit
Fićo98:
Zadnjih dana se ceka jedan paket iz Osijeka,bogme sam se nadao da ce jucer stic,ali nije .. jbg ... Ovak narucen je Leovice RR nasao prek njuskala za 200 kn jer se neki momci rjesavaju dijelova,pa rekoh zasto ne :/ ... Vase misljenje o Leovincetu RR? Posto sad ulazim u novi svijet mjenjanja federa i centralnog federa ... preporucate li neki setup?.. svakako sam u razmisljanju o uzimanju 17,5 ferg.. za kit neznam na ovog chinarelia... to ce ic svakako kad se nabavi rox blok :D... uskoro dolazi paket i trebao bi se rjesit hrde imate li neku ideju s cim to rijesit i isplati li se to farbat ?
Zanima me da li je dobar to spuh,sto mogu ocekivat,start i krajnju i tako... svaki komentar dobro dosao .. pozz :D
Pupo:
Ja se to nebi usudio stavit na 12 karb. Taj rr je dobar.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju