Tehnički kutak > Garaža
Swap na kineza 70
Fićo98:
Neda meni vrag mira i danas se sarafalo po kinezu,ovaj put su isle pakne na dobos iza.. posto je prijasnji vlasnik rijesio da skuterce nema kocnica.. evo i rijeseno i to ...batina pakne sjele ko budali samar malo cvile ali valjda dok se ne razrade.. sve vise pocinjem biti zadovoljniji s crvendacom.. preostalo je za sad rjesit struju za zadnji stop i zmigavce i stavit drugu gumu zadnju jer ova pusta... i danas su se po prvi put vidili rox i kinez i nemrem odoljet koji je ljepsi ... (crveni treba dobit posteno pranje).. evo slika nesto od danas
Corector:
Uuuu Mrale, pa ti imas krivotvorinu Derbija GP1 sprijeda. Jos se cudim sta pricas ti koji je ljepsi, reko garant bukvalno odlepio jeblo ga kinesce, kad ono jedan od zanimljivijih skuterceta po izgledu.
Fićo98:
Uuu mrale vidi stvarno :glasses2: ... jos ga ja usporedujem s apriliom,nrg i tako to ... vidi stvarno hahaha .. samo bocne plastike skratit malo pod fleksu i isti hahah :toothy12:
Fićo98:
Kinez se zadnjih dana serafa sve u 16.. pa tako i danas.. da ne duzim krenuo danas na cestu s njim ali nisam posteno ni 150m prošao i skuterce je stalo... vratih se nazad kuci i sljedilo je rastavljanje.. filter zraka je iso odma van u đubre i ceka se iduci tj da se ode kupit novi.. sta vi mislite da uzmem onaj mallosi crveni filter?... dizne bile zascopane .. i kompletan fergazer bio uzasno masan i prljav i kuciste airboxa.. brakecleaner je rjesio stvar ali ponestalo ga je jer ga se Stari doma docepao i potrosio pol boce...
Skuterce sklopljeno i provozano po cesti ide solidnih 62km/h po cuki (sto je oko 50km/h realne vožnje) .. i dalje sam u potraznji za rox masinom da mogu napravit swap i zapocet tuning
Corector:
Mrale odblokiraj ga full da masina ima moc. Ne treba ti crveni malossi filter, samo ce ti se prije zacepit dizna :P
Tu ispod sica ivasoli naspricat i vrucom vodom ga zderati s miniwaahem, ima da bude ko nov, jer ovo djubre ga je sacuvalo.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju