Tehnički kutak > Garaža
Swap na kineza 70
PchelaUbica:
Zvonkec sta ti je stari, pa nek stavi kiler, izreze prednju masku, creva nek vise dole pa kad bude iso hoodom ljudi ce mislit staeee ovoo Hi end kinesce bajoo moj :glasses9:
srunner221:
--- Citat: dario007 - 04 Veljača, 2019, 13:38:37 ---Rasprava osla u krivom smjeru...
Fico je prvo napisao da rox ima papire,pa je svima bilo cudno zas se ne slozi rox.Na kraju ispada da rox nema papire.
Niko njemu nis ne pametuje,samo dijelimo savjete.Ako vec nema papire onda okej,ubacit ce si mina masinu na kineza i dobro.Oce li slagat ac ili lc potpuno nebitno.Dijelova ima i to bude sam odlucio kaj bude.
U slucaju da mu ac u dogledno vrijeme dosadi,ima dijelove sa roxa,kupit ce neki lc cilindar i opet dobro.
Aj sretno dalje,pratim temu...
Kolko sam ja skuzio nemre zegere sa nosaca masine izvadit,jel tako?
--- Kraj citata ---
Ne, sve je skroz krivo otislo jer se uopce ne radi o zegerima, nego je mislio na osigurace klipa za koje on nema nikakva kljesta. Sve se nastavlja radit u nedjelju kad imam slobodan dan a do tad ce fico polako poskidat plastike na kinezu i pripremit sve
dario007:
Evo oznacio sam mjesta.Tu se gurne mali serafciger,napnes osigurac i on ispadne van.Samo stavis prst preko njega da ti ne odleti negdje.
Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk
Fićo98:
--- Citat: dario007 - 04 Veljača, 2019, 14:07:16 ---Evo oznacio sam mjesta.Tu se gurne mali serafciger,napnes osigurac i on ispadne van.Samo stavis prst preko njega da ti ne odleti negdje.
Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk
--- Kraj citata ---
Dobro a kak bum vratio nazad?
zvonkec92:
metodom snadi se druze i ukljuci LOGIKU :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju