Tehnički kutak > Garaža
Swap na kineza 70
srunner221:
--- Citat: PchelaUbica - 04 Veljača, 2019, 11:52:21 ---
--- Citat: Fićo98 - 04 Veljača, 2019, 09:08:35 ---
--- Citat: PchelaUbica - 03 Veljača, 2019, 23:00:19 ---Stvarno cilindar je uredan. Bolji neg moj drevo sto sam sad okacio.
Sad.imas delova u rezervi za roxa
A za ceg ce ti spicange? A da ne ide klestima
--- Kraj citata ---
Nemremo zegere van izvadit ..
--- Kraj citata ---
Mali aj ne izmisljaj , sta pise.ovdje molim te.
Ak se ja bahatim dobro onda , radi sta hoces nek ti tovj prijatelj pomaze koji zna razliku
--- Kraj citata ---
1. Ocito ne citas ko pise.
2. Sumnjam da sam bas mali za tebe ali ajde.
3. Stvar nitko nikad mi nije nista slago na motoru niti sam neke extra savjete trazio. Tako da mislim da ipak neki racku znam.
4. Prestajem komentirat jer kao i obicno u svakoj jebenoj temi se sve svede na neke glupe prepirke i nista pametno. Pa imam i pametnijeg posla u zivotu. I btw odma sam i napiso da je reko zegeri tako da vidim sto ovdje pise ali eto vidim nije naglasio na cemu je zapeo pa se ispricavam. Ali ostalo sve stoji.
PchelaUbica:
Pa ne.vrijedi se raspravljat dobro kazes.
Ja sam za! nek slozi blok od kineza na roxa :)
Btw nitko mu od ovih ljudi tu ne pametuje. Vec mu od samog starta ide pomoc da se ne zajebe i ne baca u konstantni trosak kak to i i biva .. da si slozi motor najjbezbolnije za zivce i dzep , ko je pametan poslusat ce .
Corector:
Ja bih ostao na kinescetu!! Otkako sam si nasao kineske verenice, mnogo sam srecan covek! Sve jeftino, skoro pa za dzabe!!!
Moj savjet, ostani na kinescetu i samo nadji kinescetovu verenicu!
dario007:
Rasprava osla u krivom smjeru...
Fico je prvo napisao da rox ima papire,pa je svima bilo cudno zas se ne slozi rox.Na kraju ispada da rox nema papire.
Niko njemu nis ne pametuje,samo dijelimo savjete.Ako vec nema papire onda okej,ubacit ce si mina masinu na kineza i dobro.Oce li slagat ac ili lc potpuno nebitno.Dijelova ima i to bude sam odlucio kaj bude.
U slucaju da mu ac u dogledno vrijeme dosadi,ima dijelove sa roxa,kupit ce neki lc cilindar i opet dobro.
Aj sretno dalje,pratim temu...
Kolko sam ja skuzio nemre zegere sa nosaca masine izvadit,jel tako?
zvonkec92:
Ja nisam nis skuzio al nema mi smisla budžit LC kad vec ima Dr Evo 70 AC u šteku, samo ga nasadi gore i bok. Na kinezu bi prvo imao jebadu sa slaganjem kilera jer kinez to nema nigdje predvideno i pitanje je dal opce ima mjesta napred, drugo treba busit prednju masku i unakazit ju i na kaj bu taj skuter na kraju izgledao, na sklepotinu i krš a kolko sam ja skuzio taj kinez ima papire i fico ga brije regat
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju